Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
07.02.2018Обрано новий склад Правління ПАКУ

Під час загальних зборів шляхом кумулятивного голосування було переобрано Правління Асоціації. Членами Правління у 2018 році стали:

Кожен з членів Правління окреслив напрями своєї роботи в Асоціації і поділився з присутніми.

Юрій Нікітін відмітив: «Є бажання продовжити діяльність в складі правління ПАКУ, спрямовану на втілення в Україні сучасних інституцій корпоративного управління (незалежні члени наглядових рад, корпоративні секретарі та інших) та розвиток взаємодії з органами державного регулювання».  

Продовжуватиме участь у законопроектній роботі, сприятиме просуванню іміджу і статусу корпоративного секретаря в Україні, братиме участь у проектах перезапуску фондового ринку України, продовжуватиме роботу з побудови ефективного корпоративного управління в компаніях з державною участю, а також сприятиме посиленню ролі ПАКУ в області правозастосовної практики та розвитку законодавчих ініціатив Олексій Поволоцький

«Одним з основних пріоритетів роботи як члена Правління Асоціації є сприяння розвитку Національного реєстру корпоративних директорів в рамках ПАКУ. Важливим пріоритетом є участь від імені Асоціації в процесі формування Наглядових Рад на державних підприємствах, а також розвиток основного щорічного заходу для Асоціації – Міжнародного форуму корпоративних директорів», –  у своєму виступі відмітив Олексій Долгіх.  

Євген Петрик має намір продовжити активну роботу в складі Правління ПАКУ в напрямках розвитку законодавства України з питань корпоративного управління, представленні інтересів ПАКУ в органах державної влади, установах та організаціях, брати участь у заходах ПАКУ, тощо.

У свою чергу, Володимир Ігонін відзначив: «Буду радий допомогти популяризації корпоративного врядування та його найкращих практик, інформувати клієнтів та партнерів про ПАКУ як про авторитетну і корисну професійну спільноту, а також про Національний реєстр корпоративних директорів, сприяти  міжнародним зв’язкам ПАКУ, співпрацювати у проведенні заходів і освітніх програм, а також долучитися до роботи правового комітету».

Відразу після закінчення Загальних зборів відбулося перше засідання нового Правління, на якому члени Правління вкотре обрали головою Професійної асоціації корпоративного управління Олександра Окунєва, який очолює її вже 9 років.