Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
13.05.2019До Національного реєстру корпоративних директорів включено Дмитра Драгуна, партнера Baker Tilly Ukraine з корпоративних послуг

Дмитра Драгуна, партнера Baker Tilly Ukraine з корпоративних послуг, включено до Національного реєстру корпоративних директорів.

Д. Драгун має великий досвід роботи в радах директорів та наглядових радах українських, зарубіжних та міжнародних компаній. Його залученість в практичні аспекти корпоративного управління почалася ще з січня 2005 р., коли Дмитро був призначений на посаду CFO і членом Правління публічної компанії Ukrproduct Group – першої української компанії з лістингом на Лондонській фондовій біржі.

У 2008 р. першою посадою незалежного директора Дмитра в Україні стала позиція в наглядовій раді компанії «Декор-Сервіс», великому операторі предметів декору. У червні 2016 р. був запрошений на посаду незалежного члена Наглядової Ради до Групи Компаній А-100 (Білорусь); потім надійшло запрошення і призначення на посаду незалежного члена Наглядової Ради Версобанка (Естонія). У роботі в наглядових радах протягом 2016-2018 рр. Фокусувався на системах внутрішнього контролю, створенні служби внутрішнього аудиту та кризовому менеджменті.