Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
16.05.2019Вітаємо нових членів ПАКУ

Невід’ємною частиною роботи Асоціації є робота з її новими членами. Ми раді тому, що наших однодумців стає все більше!

Під час закритої зустрічі членів ПАКУ ми привітали і урочисто вручили сертифікати члена нашим колегам: Колоді Євгену Анатолійовичу, ПАТ «Донбасенерго», Куршель Юлії Олександрівні, АТ «БАНК СІЧ», Бойку Олегу Ігоровичу, тренеру, консультанту по GRC.

Також до складу членів ПАКУ прийняті: Лагодієнко Олег Вікторович, ТОВ «Етіконтроль», Щукін Юлій Валерійович, консультант, Чередник Ірина Анатоліївна, НАК «Нафтогаз України».

ПАКУ – це спільнота професіоналів, ви завжди зможете обмінятися досвідом з колегами з усієї країни, обговорити питання, що виникають з провідними фахівцями України та міжнародними експертами.

ПАКУ- це перспективи, наші члени беруть участь у робочих комітетах і групах з удосконалення корпоративного законодавства, рекомендації яких відправляються до органів державної влади та управління

ПАКУ – це розвиток і вигода, ви підвищуєте свою кваліфікацію на наших семінарах, навчальних програмах, круглих столах і, звичайно ж, на щорічному міжнародному Форумі корпоративних секретарів зі знижкою!