Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
06.05.2016У Вінниці безкоштовні семінари з антикорупційного комплаенс відбудуться 14 і 15 червня

14 та 15 червня у Вінниці відбудуться безкоштовні семінари «Антикорупційні ініціативи в сфері бізнесу: нове законодавство України та рекомендації щодо його застосування на основі міжнародного досвіду» за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE).

Організатори заходу:

Професійна асоціація корпоративного управління у партнерстві зіСпілкоюпідприємців “СТІНА” та Вінницькоюобласноюдержавноюадміністрацією.

Цільовою аудиторією першого семінару (14 червня) є державні службовці, другого семінару (15 червня) – представники середніх українських компаній.

Учасники семінарів дізнаються: чому потрібно впроваджувати процедури антикорупційного комплаенс, як працюють ці інструменти, а також зможуть задати питання ведучому експерту в сфері корпоративного управління в Україні, голові правління ПАКУ Олександру Окунєву.

ЧИТАТИ КОМЕНТАРІ УЧАСНИКІВ СЕМІНАРІВ У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ

Семінари у Вінниці стануть третім виїзним заходом проекту «Зміцнення антикорупційного комплаенс в бізнесі», метою якого є надання середнім українським компаніям практичної допомоги в розробці та впровадженні антикорупційних програм.

Нагадаємо, що вимоги до українських компаній про обов’язкову розробку антикорупційних програм було встановлено розділом Х Закону України «Про запобігання корупції», який вступив в силу ще в 2015 році, але досі викликає питання ринку щодо можливих шляхів імплементації.

РЕЄСТРАЦІЯ НА СЕМІНАР ДЛЯ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ

РЕЄСТРАЦІЯ НА СЕМІНАР ДЛЯ БІЗНЕСУ

Участь в заходах безкоштовна. Попередня реєстрація обов’язкова. У зв’язку з обмеженою кількістю місць в залі організатори заходу залишають за собою право не підтвердити реєстрацію учасника.

Адреса: буде уточнено після реєстрації.

Контактна особа: керівник секретаріату ПАКУ Ірина Біляченко, тел. +380 44 228-87-59, 278-12-52 або e-mail: Irina.Bilyachenko@cgpa.com.ua.