Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
07.06.2015Судова практика розгляду корпоративних спорів

27 листопада 2013 року  у Києві відбудеться семінар “Судова практика розгляду корпоративних спорів”.Організатор заходу – Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ).

Відповідаючи на численні запити власних клієнтів, ПАКУ пропонує ознайомитись з накопиченим протягом останнього року досвідом правозастосування з вирішення корпоративних спорів.

Семінар розраховано  на досвідчених фахівців у сфері корпоративних відносин та їх правового регулювання.  Повністю оновлена програмапередбачає розгляд судових спорів, що виникли навколо застосуванння вже нового Закону України “Про акціонерні товариства”, а також спорів на “вічні теми”, які не врегульовані нормами жодного із законодавчих актів. Програма надає широкі можливості не лише для отримання практични порад, але й для обговорення спірних моментів методом “мозкового штурму”, обміну досвідом усіх учасників семінару.

Програма семінару складається з обговорення конкретних судових справ вищих судових інстанцій України, що складають найсучаснішу практику застосування у вирішенні корпоративних спорів норм Цивільного та Господарського кодексів України,  Закону  ”Про акціонерні товариства”. Учасникам семінару завчасно будуть вислані переліки проблемних питань, які плануються обговрювати. Будь-який учасник матиме право додати до переліку інші питання, які, на його думку, є проблемними і потребують обговорення на семінарі.

З детальною інформацією про семінар, умови участі та реєстрації дивіться у розділі Заходи.