Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
14.07.2022Стипендії на навчання від ЄБРР та уряду Швеції за програмою «Корпоративний директор»

Малий та середній бізнес в Україні є найбільшим роботодавцем у приватному секторі та забезпечує необхідну стабілізацію та економічне зростання. Особливо це важливо тепер у період протистояння вторгненню Росії в Україну, оскільки саме малим та середнім підприємствам легше перебудуватися, відновитися чи релокуватися. Саме у діяльність та керівництво компаній МСБ залучена велика кількість жінок, які стають лідерами у своїй сфері і потребують значної підтримки для розвитку нових навиків та компетенцій. 

Відновлюючи чи будуючи новий бізнес з нуля, слід обов’язково брати до уваги весь спектр кращих практик побудови правильного і надійного партнерства, а також належного корпоративного управління, що може стати надійним підґрунтям для успішного розвитку компаній.

За підтримки ЄБРР та фінансування уряду Швеції в рамках Фонду сприяння малому бізнесу ЄБРР (інші донори: Італія, Корея, Люксембург, Норвегія, Швейцарія, Японія, та ТайваньБізнес – Фонд Технічного Співробітництва ЄБРР, та США) Професійна асоціація корпоративного управління запрошує жінок – лідерок українського бізнесу –  долучитися до когорти учасників програми професійного розвитку членів рад директорів «Корпоративний директор».

Інформація про програму та вимоги до учасниць за посиланням 

Реєстраційна форма за посиланням