Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
16.03.201812-16 березня 2018 р. відбулася 57 спеціалізована програма «Корпоративний секретар»

З 1 січня 2018 р введення посади корпоративного секретаря є обов’язковим для всіх публічних акціонерних товариств (АТ). Практика показує, що в кожному українському АТ є одна або кілька осіб, які виконують функції корпоративного секретаря, займаючи посади в планово-економічних, фінансових та інших службах АТ.

Однак власники компаній і акціонери зіткнулися з тим, що тільки професійно підготовлений корпоративний секретар або налагоджена служба корпоративного секретаря може правильно виконувати ці функції.

Уже 15 років створений ПАКУ Український інститут корпоративного управління (раніше Центр корпоративного управління Міжнародного інституту бізнесу) на основі договору про співпрацю з Фондом державного майна України займається професійною підготовкою корпоративних секретарів. Це єдина в Україні спеціалізована програма з видачею кваліфікаційного сертифіката.

У березні відбулася вже 57 спеціалізована програма «Корпоративний секретар».

За п’ять днів слухачі програми детально уточнили місце і роль корпоративного секретаря в структурі органів АТ, оволоділи всіма деталями «технології» скликання та проведення Загальних зборів акціонерів, отримали інформацію про правильне складання і зберігання документації АТ, ознайомилися з практикою діяльності КС вітчизняних та іноземних АТ.

Програма закінчилася урочистим врученням кваліфікаційних сертифікатів.

Нагадуємо, що всі випускники Програми автоматично потрапляють до державного реєстру корпоративних секретарів, що розміщений на сайті ФДМУ, а також на сайті ПАКУ.

Коментарі учасників:

“Огромное спасибо Вам за программу, благодаря которой в максимально сжатые сроки можно получить обширный объем знаний”, Юлия Кильчинская, юрист ТОВ “ЕВЕРЛІГАЛ СІІІ” 

“Програма відкриває детальні теми щодо вивчення корпоративного права, надає можливість ведення діалогу з професіоналами своєї справи. Дуже сподобався підхід “питання-відповідь”. Чудова організація і атмосфера, вільне обговорення проблем  корпоративного управління з наведення практики з життєвого досвіду”, Тарас Хоменко, юрист “Юнігран”

“Програма дуже актуальна, враховуючи зміни в законодавстві України”, Ксенія Ткачук, головний спеціаліст відділу моніторингу та розвитку корпоративного управління департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів НКЦПФР 

Наступна програма відбудеться в травні. Детальніше