Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
17.04.2018Розвивайся та вдосконалюйся: інновації, оригінальні рішення та іноземний досвід за 12 годин на Форумі корпоративних секретарів

15 червня 2018 року відбудеться ювілейний V МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ КОРПОРАТИВНИХ СЕКРЕТАРІВ. Це найбільший в Україні бізнес-форум з питань корпоративного управління. Цього року на форумі зустрінуться управлінці українського та міжнародного бізнесу для обміну досвідом та обговорення актуальних практик корпоративних секретарів.

Якщо ви працюєте у сфері корпоративного управління – цей захід для вас обов’язковий до участі.  

У фокусі цьогорічного Форуму:

  • Зміни українського законодавства. Будь-які зміни в законодавстві призводять до нових викликів. Тому до участі запрошено представників МЕРТ, ВРУ, ВСУ, НКЦПФР, НБУ, які безпосередньо впливають на зміни в системі корпоративного управління в Україні.
  • Імплементація світового та європейського досвіду корпоративного управління в культуру українського бізнесу. Іноземні експерти ділитимуться своїм досвідом корпоративного управління та успішними бізнес-кейсами, які можна застосувати і для українського ринку.
  • Успішні кейси українських компаній. Про застосування останніх змін українського законодавства і впровадження найкращих практик корпоративного управління розповідатимуть корпоративні секретарі України.
  • Нагородження переможця і лауреатів конкурсу «Корпоративний секретар року». Відзнака, яка вручається переможцям за особисті професійні досягнення у сфері корпоративного управління.

Організатори Форуму:

  • Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ)
  • Міжнародна фінансова корпорація (IFC)

Дата проведення: 15 червня 2018 р.

Місце проведення: Теплохід «Роса Вікторія», вул.Набережно-Хрещатицька 10, 1 причал

Вартість участі: 4980 грн. без ПДВ При реєстрації та оплаті до 15 травня – 3980 грн. без ПДВ. Для членів ПАКУ діє знижка – 25%.

Детальна інформація про Форум та реєстрацію  – за посиланням

Окремим заходом перед стартом Форуму буде відкрита зустріч з керівництвом Британського інституту корпоративного управління (ICSA: The Governance Institute), кваліфікації якого українські спеціалісти вже можуть отримувати, не виїжджаючи з України. Тема зустрічі: «Міжнародні кваліфікації з корпоративного управління: можливості для українських спеціалістів».

Участь у зустрічі безкоштовна. Попередня реєстрація обов’язкова.

 

Офіційний консалтинговий партнер: компанія Емкон

Офіційний енергетичний партнер: енергетична компанія «ДТЕК»

Офіційний навчальний партнер: Український інститут корпоративного управління

Партнери: ЮФ «Василь Кісіль і Партнери», ПАТ «КРЕДОБАНК», компанія «ДМ»

Спонсор коктейльного вечора: торгова марка Jack Daniel’s

Event-провайдер: Компанія Event Envoy.

За підтримки: НКЦПФРУ, ФДМУ, УАІБ, ПАРД, АПКБУ, НДУ, Незалежної асоціації банків України, ЛСОУ.

Генеральний інформаційний партнер: РБК-Україна.  Юридичний медіа партнер: Юридична газета. Медіа партнер: finpost.com.ua.

Для отримання додаткової інформації про Форум або зустріч, будь-ласка, звертайтеся до Ірини Біляченко або Майї Шокало:

Тел: (044) 22-88-759, 278-12-52, e-mail: info@cgpa.com.ua