Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
30.05.2016Позицію Мінекономрозвитку щодо корпоративної реформи в Україні презентують на Форумі КС

Спікером III Міжнародного форуму корпоративних секретарів, який відбудеться 3 червня 2016 року в Києві, стане Радник першого заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України Ольга Магалецька.

Ольга Магалецька має 12 років досвіду роботи в банківській сфері. Займала керівні посади в «Сітібанк», «Райффайзен Банк АВАЛЬ», «УніКредит Банк». Працювала при Національній Раді Реформ менеджером Проектного офісу із залучення інвестицій.

Має досвід керівництва проектів в різних корпоративних напрямках, а також досвід управління великими командами, що складаються з: IT-розробників та ІТ-аналітиків, юристів, бухгалтерів та ін.

У сфері компетенцій Ольги – комплексні проекти з організаційних і процесних змін в корпоративних структурах, проекти впровадження програмного забезпечення, що повністю змінюють управлінські процеси в операційних підрозділах.

Ольга отримала ступінь Executive MBA в Києво-Могилянській Бізнес Школі, диплом спеціаліста з менеджменту організацій в НаУКМА. Відвідувала лекції в University of Chicago (Booth School of Business), 2008-2009. Сертифікований проектний менеджер (РМР).

ДЕТАЛЬНИЙ ОПИС ТА РЕЄСТРАЦІЯ НА ФОРУМ

Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ) запрошує до участі у форумі корпоративних секретарів, членів наглядових рад акціонерних товариств, фахівців консультаційних та аудиторських фірм, які працюють в сфері корпоративного управління.