Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
07.06.2015ПАКУ – партнер VII Щорічного форуму з корпоративного права Асоціації правників України

25 жовтня 2013 р. у готелі “Прем’єр Палац” (м. Київ) відбудеться Щорічний форум з корпоративного права, який уже всьоме проводить Асоціація правників України.  Вже другий рік поспіль Асоціація проводить Форум із  благодійною організацією “Центр комерційного права” за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Партнер Форуму -Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ). 

Голова правління ПАКУ, Олександр Окунєв, візьме участь у Форумі і виступить з докладом  ”Імплементація найкращої світової практики корпоратвиного управління: пропозиції професійного співтовариства”.

Тематика сесій:

  1. Модернізація правового регулювання АТ: наслідуємо чи винаходимо велосипед?
  2. Поле бою ТОВ: сучасні рішення проблем та альтернативи законопроектів “Про товариства з обмеженою відповідальністю та додатковою відповідальністю”. Інтерактивна дискусія.
  3. Підзахисні корпоративних відносин: властність, міноритарії, менеджмент.
  4. Судова практика та актуальні питання правозастосування: знов про наболіле.

З попредньою програмою Ви можете ознайомитись за посиланням http://uba.ua/ukr/events/1115/.

Завдяки участі Центру комерційного права в організації заходу та фінансовій підтримці USAID, вдалося значно знизити реєстраційні внески для учасників. Таким чином, ще більша кількість правників має можливість взяти участь у цьому актуальному та цікавому заході.

З детальнішою інформацією щодо VII Щорічного форуму з корпоративного права можна ознайомитися у Секретаріаті АПУ за тел.: +380 (44) 492-88-48, e-mail: events@uba.ua.  Контактна особа – Марія Гавриленко.