Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
10.02.2016Пакети участі і напрямки роботи ПАКУ обговорили на засіданні Комітету з питань членства

Умови, типи і переваги членства уПрофесійнийасоціації корпоративного управління обговорили на другому засіданні Комітету ПАКУ з питаньчленства, яке відбулося 9 лютого.

ЧИТАТИ:Створено комітет по членству ПАКУ: приєднуйтесь до роботи

У роботі взяли участь:

Олександр Окунєв, голова правління ПАКУ,

Галина Потопальська, корпоративний секретар ВАТ «Альфа-Банк»,

Олексій Поволоцький, корпоративний секретар групи «ДТЕК»,

Олег Журавльов, директор департаменту управління власністю та корпоративними правами ТОВ «Інкостіл Груп»

Сергій Тичино, партнер консалтингової компанії «УКРАЇНСЬКА ДІЛОВА ЕКСПЕРТИЗА»

Ірина Біляченко, керівник секретаріату ПАКУ,

Анастасія Баклан, керівник PR-програм ПАКУ.

Учасники прийняли рішення, що розмір членських внесків до кінця 2016 року залишиться без змін. Проте, пакети пільг і переваг для індивідуальних і колективних членів ПАКУ протягом лютого-березня будуть удосконалені як в частині набору пільг і можливостей для різних категорій членів, так і в частині подання ним інформації про роботу ПАКУ.

Найбільш дискусійним виявилися питання формування та адміністрування рееструкорпоративних секретарів і корпоративних директорів: якими будуть критерії внесення кандидатів до реєстру, чи буде ПАКУ рекомендувати компаніям осіб, внесених у ці реєстри, для працевлаштування, хто зможемати доступ до інформації (враховуючи наявність в ній персональних даних) та інші спірні аспекти.

Важливим напрямом, який планує розвивати Асоціація в цьому році, стане налагодження системної співпраці з донорськими проектами та організаціями. На даний момент ПАКУ вже є імплементаторомпроекту Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE), за підтримки Фонду розвитку демократії (NED).

Результати дискусії, а також оновлена ​​версія місії і бачення ПАКУ, будуть представлені для затвердження на засіданні Правління ПАКУ 23 лютого. При бажанні підключитися до роботи Комітету з питаньчленства – відправляйте заявку на e-mail: Irina.Bilyachenko@cgpa.com.ua