Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
18.07.2017Оляна Гордієнко стала членом Ради Національного реєстру корпоративних директорів

Рішенням Правління Професійної асоціації корпоративного управління Оляна Гордієнко, Директор з управління Європейського банку реконструкції та розвитку, введена до складу Ради Національного реєстру корпоративних директорів, започаткованого Професійною асоціацією корпоративного управління.

Оляна має 15-річний досвід роботи в якості юриста у сфері корпоративного права, злиттів та поглинань у міжнародній юридичній фірмі Baker&McKenzie. В якості партнера Baker&McKenzie, Оляна консультувала українських і міжнародних клієнтів з питань угод злиттів і поглинань, включаючи міжнародні угоди, врегульовані англійським правом, і угоди прямого інвестування. Оляна також спеціалізувалась на спільних підприємствах та реорганізаціях і надавала ґрунтовні поради з загальних корпоративних питань провідним компаніям, в тому числі державним підприємствам в Україні.

У вересні 2016 року Оляна стала першою жінкою, призначеною Президентом України ЧленомНаціональної комісії з цінних паперів та фондового ринку. Як Член Коиісії, Оляна вела політичний діалог з емітентами цінних паперів, в тому числі дискусії щодо принципів корпоративного управління для акціонерних товариств, реєстрації випусків цінних паперів і державного примусу в цих областях.

Оляна продовжила брати участь у реформуванні корпоративного управління держпідприємств і банківського сектору, стала головним ініціатором останніх розробок у сфері корпоративного права в Україні, в тому числі в реалізації Директиви ЄС щодо пропозицій про поглинання.