Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
27.03.2018Олег Бойко, тренер Програми по комплаєнс, проведе одноденний семінар

11 квітня 2018 р. тренер нашої Програми підготовки комплаєнс-офіцерів Олег Бойко проведе семінар «Антикорупційна програма підприємства: склад, підготовка, впровадження».

 Мета семінару полягає в ознайомленні слухачів з сучасними кращими практиками в сфері дотримання норм законодавства та ділової доброчесності (комплаєнс) зокрема в антикорупційній сфері. З огляду на впровадження на підприємствах державного та комерційного сектору України інституту уповноважених з антикорупційних заходів (комплаєнс-офіцерів з антикорупції) важливості набуває налагодження взаємодії нових структур та посадовців з іншими функційними підрозділами та посадовцями підприємства.

В ході семінару слухачі матимуть можливість отримати необхідні знання, які дозволять вибудовувати правильну комунікацію між всіма зацікавленими сторонами в антикорупційній сфері. Семінар призначений для спеціалістів зі сфери дотримання норма законодавства та ділової доброчесності (комплаєнс), фінансистів, внутрішніх аудиторів, юридичних служб та керівників операційних підрозділів, а також для вищого керівного складу підприємств.

Програмою семінару передбачено розгляд таких питань:

1. Протидія корупції на міжнародному та національному рівні. Огляд українських та міжнародних правових актів. Поняття про антикорупційний комплаєнс.

2. Антикорупційна програма юридичної особи та її складові

2.1. Огляд основних антикорупційних стандартів та процедур

2.1.1. Кодекс етики

2.1.2. Конфлікт інтересів

2.1.3. Перевірка контрагентів

2.1.4. Ділові подарунки та гостинність

2.1.5. Канали повідомлення про порушення. Захист викривачів.

2.1.6. Інструктажі, тренінги

2.1.7. Реакція на порушення.

2.1.8. Нагляд і контроль за дотриманням вимог антикорупційної програми.

2.2. Оцінка корупційних ризиків

3. Кращі практики розробки та впровадження антикорупційної програми

4. Роль та місце уповноваженого з антикорупційної програми в структурі управління юридичною особою. Модель 2-х ліній захисту

Організатор: Інститут підготовки фахівців Національного органу стандартизації ДП «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості».

Лектор семінару, Олег Ігорович Бойко – незалежний консультант з корпоративного управління, управління ризиками, етики та комплаєнсу (GRC). Розробник тренінгів та тренер Професійної Асоціації Корпоративного Управління в 2016р. Член Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України (ФПБАУ). Член Open Compliance and Ethics Group (“Відкрита група комплаєнсу та етики”, професійна асоціація, США).

Після закінчення семінару всі учасники отримають сертифікат Національного органу стандартизації ДП «УкрНДНЦ».

Реєстрація за посиланням. 

Телефони для довідок: Деканат  т/ф. (044) 452-34-27; E-mail: dekanat@uas.org.ua

Вартість участі в роботі семінару – 1500 грн. з ПДВ.

Можлива знижка 10% за умови участі 3-х учасників з однієї організації та знижка до 50% для студентів ВНЗ.

Реєстрація учасників буде проводитися 11 квітня 2018 року з 09.30 до 10.00 за адресою: м. Київ,  вул. Святошинська 2, 2 поверх, в приміщенні малого конференц-залу.