Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
10.10.2018В Національний реєстр корпоративних директорів включено нових директорів

25 вересня 2018 року відбулося чергове засідання Ради Національного реєстру корпоративних директорів. Члени Ради Реєстру провели ряд інтерв’ю та обговорили поточні питання роботи Ради. Усі члени Ради дійшли одностайної згоди щодо позитивного рішення про включення до реєстру Надію Васильєву і Олексія Хомякова.

Надія Васильєва – засновниця Digital Transformation Corporation та співзасновниця Інституту Цифрової трансформації економіки, експерт використання надможливостей IoT, Blockchain та Штучного інтелекту у бізнесі та поза ним. Незалежний директор у декількох комерційних компаніях, фахівець з Fintech, Кібербезпеки та Цифрової Трансформації. Член Наглядової ради-незалежний директор АТ “ПРАВЕКСБАНК”.

Кадидат економічних наук, магістр ділового адміністрування, міжнародного права та інтелектуальної власності. Випускниця таких провідних світових закладів, як LBS (Велика Британія), MIT та Kellog (США), IMD (Швейцарія).

 

 

Олексій Хомяков протягом останніх 10 років отримав професійний досвід у запровадженні міжнародних стандартів корпоративного управління як зі сторони бізнесу, так і у якості професійного консультанта. З 2013 р. є партнером у в юридичній фірмі Asters.

Серед останніх досягнень є міжнародне визнання у сфері податкового консультування і включення до міжнародних юридичних рейтингів, зокрема:

  • перспективний юрист у сфері податкового права, Chambers Europe 2017, 2018
  • рекомендований юрист у сфері податкового права, The Legal 500: EMEA 2017, 2018
  • визнаний юрист у сфері податкового права, сільського господарства, Ukrainian Law Firms 2017, 2018. A Handbook for Foreign Clients.

Детальніше про директорів за посиланням.