Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
09.06.2016Кращих корпоративних секретарів 2015 року нагородили на святковій церемонії Конкурсу КС

Переможцем щорічного конкурсу «Корпоративний секретар року» за особисті професійні досягнення у сфері корпоративного управління протягом 2015 року стала корпоративний секретар, начальник управління правового забезпечення корпоративних відносин ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» Юлія Федоренко.

ФОТОАЛЬБОМ КОНКУРСУ

Про це було урочисто оголошено на яскравій церемонії нагородження переможців в рамках «III Міжнародного форуму корпоративних секретарів», який відбувся 3 червня у Києві.

Лауреатами конкурсу жюрі відзначили корпоративного секретаря ПАТ «ІДЕА БАНК» Богдана Крука та корпоративного секретаря Групи Метінвест ТОВ «Метінвест Холдинг» Олексія Колчанова.

Цього року двоє учасників перемогли в окремій номінації «Професійний прорив року». Таку нагороду отримали головний юрисконсульт ТОВ «ДТЕК» Лілія Зоненко та головний спеціаліст відділу роботи з підприємствами, корпоративними правами яких володіє Компанія, департаменту майнових та корпоративних відносин Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Дар’я Куниця.

Номінантами Конкурсу «Корпоративний секретар року» цьогоріч також стали директор департаменту корпоративного управління ТОВ «УКРАЇНСЬКА ДІЛОВА ЕКСПЕРТИЗА» Дар’я Лініченко та корпоративний секретар ПАТ «ПЕРШИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ БАНК» (2008 – 2016) Олена Мусіхіна.

Нагадаємо, «Корпоративний секретар року» є громадською нагородою, яка вручається переможцям за особисті професійні досягнення у сфері корпоративного управління. Засновником і організатором конкурсу «Корпоративний секретар року» є Професійна Асоціація Корпоративного Управління.

У 2016 році заявки конкурсантів оцінювали голова Правління ПАКУ Олександр Окунєв,член НКЦПФР Юрій Буца,президент ПАРД Олексій Кий,голова Правління ПАТ «Українська біржа» Олег Ткаченко, директор департаменту ФДМУ Юрій Нікітін, виконавчий директор Представництва Варшавської фондової біржі в Україні Уляна Штибель і секретар журі,корпоративний секретар ПАТ «Альфа-Банк»Галина Потопальська.

Учасниками наступного Конкурсу можуть стати громадяни України та іноземні громадяни, які здійснюють свою професійну діяльність у сфері корпоративного управління на території України. Слідкувати за інформацією можна у розділі Конкурс «Корпоративний секретар року» на веб-сайті ПАКУ.