Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
27.07.2022Ірина Кравченко (ЄБРР) стала членом Ради Національного реєстру корпоративних директорів

Рішенням Правління Професійної асоціації корпоративного управління Ірина Кравченко, заступниця керівника Представництва ЄБРР в Україні,  введена до складу Ради Національного реєстру корпоративних директорів, започаткованого Професійною асоціацією корпоративного управління.

Ірину Кравченко було призначено заступником керівника Представництва ЄБРР в Україні у травні 2020 року. Раніше пані Кравченко працювала керівником представництва ЄБРР у Монголії, радником Керуючого директора ЄБРР у регіоні Південного та Східного Середземномор’я (SEMED), де працювала у тісному контакті з Керуючим директором з управління операційною діяльністю та політичним діалогом ЄБРР у регіоні SEMED, включаючи Єгипет, Йорданію, Марокко і Туніс.

До вступу на посаду радника пані Кравченко обіймала посаду керівника відділу кредитування місцевих підприємств та спільного фінансування з місцевими банками. Вона розробляла та впроваджувала фінансові продукти для малих та середніх компаній у країнах з раннім перехідним періодом та керувала інвестиціями в акціонерний та борговий капітал у різних секторах у Східній Європі та країнах СНД. Вона також виступала як номінальний директор ЄБРР у радах директорів компаній-об’єктів інвестицій у Білорусі та Україні.