Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
23.05.2016Голова представництва IFC в Україні та Білорусі Руфат Алімарданов виступить на Форумі корпоративних секретарів

Спікером III Міжнародного форуму корпоративних секретарів, який відбудеться 3 червня 2016 року в Києві, стане Руфат Алімарданов – голова регіонального представництва Міжнародної фінансової корпорації (IFC) в Україні та Білорусі, яка є найбільшим глобальним інститутом розвитку, що фокусує свою діяльність в приватному секторі.

Руфат має великий досвід роботи на ринку інвестицій. Раніше його сфера відповідальності включала розвиток нового бізнесу IFC в промисловому секторі і сфері послуг в регіоні Східної Європи.

Під його керівництвом IFC інвестувала понад $ 2 млрд в цей сектор в країнах Східної Європи.

Почавши свою роботу в IFC в 1997 році, він займав різні посади в інвестиційному підрозділі корпорації, працюючи над проектами в гірничо-металургійній, харчовій промисловості, а також у фінансовому секторі на Балканах, в Південній Європі, Мексиці, Росії та Туреччини.

До приходу в IFC, Руфат працював в телекомунікаційній галузі, а також в банківському секторі.

Г-н Алімарданов входив до складу ради директорів спільноти CFA в Росії. Також він входить до ради директорів декількох фондів прямих інвестицій, що працюють в Росії і країнах СНД.

ДЕТАЛЬНИЙ ОПИС ТА РЕЄСТРАЦІЯ НА ФОРУМ

Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ) запрошує до участі в форумі корпоративних секретарів, членів наглядових рад акціонерних товариств, фахівців консультаційних та аудиторських фірм, які працюють в сфері корпоративного управління.