Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
20.07.2016Газета “Урядовий Кур’єр” підкреслила важливість впровадження корпоративного управління у малому і середньому бізнесі

Традиційно малі та середні підприємства (МСП) отримували рекомендації про організацію управління на основі спрощених принципів і підходів, які рекомендували для великих компаній.

Але практично застосовували це рідко через специфічні труднощі, проблеми та обмежені ресурси.

Нині найбільш прогресивні з них запроваджують у себе найкращий досвід корпоративного управління, зокрема посаду корпоративного секретаря.

Про це пише журналіст Вікторія Ковальова у матеріалі газети “Урядовий Кур’єр”, що присвячений семінару IFC та ПАКУ для представників МСП в Україні.

Як розповіла під час тренінгу корпоративний секретар «Альфа-Банку» Галина Потопальська, запит на цю професію в суспільстві вже є. Однак керівники і власники компаній ще не до кінця усвідомлюють, як цей додатковий ресурс може їм допомогти, тоді як у західних компаніях корпоративний секретар входить у команду ТОП-менеджерів. Представник цієї професії здатен створити таку систему в організації, з якою кожен у її ланці проявлятиме найкращі свої здібності й так збільшуватиме додану вартість загального результату.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ