Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
14.09.2016Більше 80 фахівців у сфері корпоративного управління взяли участь у вебінарі ПАКУ

З метою оперативного інформування професійного співтовариства про законодавчі новації та актуальні практики фахівців корпоративного управління ПАКУ щомісяця проводить вебінари, що входять до складу Пакетуінформаційного забезпечення фахівця з корпоративного управління.

9 вересня 2016 року відбувся черговий вебінар, право на участь в якому було безкоштовно надано всім бажаючим протестувати цю послугу.

84 учасники прослухали роз’яснення від голови Правління Асоціації Олександра Окунєва та члена Правління ПАКУ, директора компанії «ЕМКОН» Євгена Петрика, задали проблемні питання та отримали конкретні рекомендації в сфері корпоративного права та корпоративного управління.

На вебінарі, що відбувся, розглянулип’ять тематичних блоків:

  • Новини ПАКУ «з перших вуст» (Форум корпоративних директорів, Конференція з антикорупційного комплаєнс, рейтинг корпоративного управління, нові роз’яснення ПАКУ)
  • Новини професії (законопроект про «сплячих» акціонерів, питання використання печаток, розширення можливостей доступу до бази даних «стокмаркет»; роз’яснення оподаткування дивідендів; нове в функціонування фондових бірж)
  • Питання-відповідь (перехід ПАТ у ПрАТ)
  • Актуальні публікації (боротьба з проявами рейдерства, особливості корпоративного управління у сімейних компаніях; професія незалежного директора)
  • Судова практика (право на частку і участь в ТОВ, вихід з ТОВ; корпоративні / трудові відносини при звільненні голови правління АТ, обмеження на відчуження частки в ТОВ)

«Такі вебінари ми проводимо щомісяця і вже можемо говорити про затребуваність цього формату. Додавши такий компонент до щомісячного бюлетеню Пакета інформаційного забезпечення фахівця корпоративного управління, ми отримали живий зворотний зв’язок. Крім того, ми додали нашим передплатникам нову можливість – оперативного отримання консультації по телефону або на електронну пошту. Ми розуміємо, що іноді потрібно порадитися безпосередньо у ході проведення загальних зборів акціонерів або засідання НС і вебінару чекати ніколи, тому йдемо назустріч нашим передплатникам. Це допомагає Асоціації відповідати запитам ринку і формувати такі інформаційні продукти, які є актуальними для профільних фахівців. Запрошуємо переконатися в цьому на власному досвіді», – прокоментував Олександр Окунєв.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ПАКЕТ

Передплату можна оформити в будь-який час терміном рівно на один календарний рік з моменту оплати. З додаткових питань та для оформлення передплати можна звертатися до керівника секретаріату Асоціації Ірини Біляченко: +38 (044) 22-88-759, 278-12-52