Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
06.06.2015Безкоштовний круглий стіл «Ліцензування діяльності зберігачів цінних паперів: як вчасно виконати вимоги нового законодавства?» (26.03.2013)

26 березня 2013р. Професійна асоціація корпоративного управління разом з компанією SB Consulting  проведе круглий стіл на тему «Ліцензування діяльності зберігачів цінних паперів: як вчасно виконати вимоги нового законодавства?».

Під час круглого столу обговорюватимуться невідкладні заходи щодо вирішення проблем, які виникають у зв’язку з набранням чинності нового Закону «Про депозитарну систему України» від 06.07.2012 (далі – «Закон») та змін та доповнень до Закону «Про цінні папери та фондовий ринок» від 04.07.2012, що кардинально змінюють побудову депозитарної діяльності, а також, всю процедуру проведення ліцензування для професійних учасників фондового ринку, зокрема зберігачів цінних паперів.

Детальніше про захід: 

Місце проведення: м. Київ, вул. Михайлівська, 12 Б  (метро «Майдан Незалежності»), в приміщенні Українського інститут корпоративного управління.

Участь у Круглому столі для представників банків є безкоштовною. Реєструватимуться по одному представнику від банка.

Попередня реєстрація обов’язкова! Кількість місць обмежена! 

З будь-яких питань стосовно участі у круглому столі  звертайтесь, будь ласка, до Ірини Біляченко за тел.  (044) 228-87-59, e-mail: Irina.Bilyachenko@cgpa.com.ua