Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
22.04.2022Основні зміни в трудовому законодавстві під час війни

15 березня було прийнято Закон “Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану” (Закон №2136). Цим законом визначаються особливості трудових відносини працівників усіх підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, виду діяльності і галузевої належності, а також осіб, які працюють за трудовим договором з фізичними особами, на період дії воєнного стану.

Ольга Кирюша, старший юрист практики корпоративного та трудового права Sayenko Kharenko , розповіла в нашому відео про основні зміни до трудового законодавства, які спричинені введенням воєнного стану.

Запис доступний за посиланням: https://youtu.be/rHZW2pOr0IY

Дякуємо нашому партнеру CIPE за підтримку у підготовці цього відео.

Якщо у вас залишились питання, напишіть нам  на email: info@cgpa.com.ua.

 Sayenko Kharenko – одна з провідних юридичних фірм України, що пропонує повний спектр юридичних послуг. Фірма заслужила високу репутацію серед клієнтів за розробку інноваційних юридичних рішень в усіх основних галузях права, колективний член Професійної асоціації корпоративного управління. Партнери юридичної фірми Sayenko Kharenko Михайло Харенко та Сергій Погребной спільно з українськими бізнесменами В’ячеславом Лисенком та Юрієм Кривошеєю створили Благодійний Фонд «Дихай» у квітні 2020 року, коли Україна, як і весь світ, зіткнулася зі страшним викликом – пандемією COVID-19. Наразі, з огляду на ситуацію в Україні, фонд змінив напрямок підтримки та витрачає всі залучені кошти й ресурси на підтримку лікарень та цивільного населення України. Дізнатися більше та підтримати – https://dyhai.org/