Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
14.02.2017Значні правочини у 2017 році: хто, що і як повинен робити

Якими є нові вимоги? Кого ці вимоги стосуються? Як їх дотриматися? Якими є наслідки недотримання вимог Закону? Ці, та багато інших питань, пов’язаних зі змінами у договірній роботі в АТ, наразі турбують наших клієнтів.

Український інститут корпоративного управління пропонує всім достеменно розібратися з вимогами нового корпоративного законодавства, отримати детальні консультації та поради, сформовані на основі першого досвіду правозастосування, розробити проект власних нормативних документів, відвідавши семінар «Значні правочини та правочини із заінтересованістю: порядок вчинення, погодження та оформлення. Конфліктні ситуації, судова практика», який відбудеться 1 березня 2017р.

Програма семінару передбачає:

презентації щодо вимог чинного законодавства, їх тлумачення, поради щодо їх застосування;

практичні вправи з розгляду затверджених деякими АТ Положень про порядок укладення значних правочинів та правочинів із заінтересованістю, обговорення їх позитивних моментів та недоліків;

вивчення досвіду впровадження комплексу заходів щодо адміністрування договірної роботи у групі компаній ДТЕК;

розгляд судової практики ВГСУ з вирішення договірних спорів щодо значних угод, компетенції органів управління АТ на їх укладення тощо.

Як завжди, ми надаємо усім, хто зареєструвався, як учасник семінару, можливість завчасно поставити власні питання, які, на його думку, є проблемними та потребують обговорення на семінарі. Всі побажання учасників будуть враховані!

Детальна інформація про програму та умови реєстрації на сайті.