Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
17.02.2016Стартував відбір на участь у конкурсі «Корпоративний секретар 2015 року»

Професійна Асоціація Корпоративного Управління розпочала прийом заявок для участі у щорічному професійному конкурсі «Корпоративний секретар року» (далі – Конкурс), урочиста частина якого цього року відбудеться 10-11 червня в Києві під час щорічного Міжнародного форуму корпоративних секретарів.

Головними завданнями Конкурсу є підвищення статусу професії корпоративного секретаря, оцінка і визнання особистого внеску корпоративного секретаря в розвиток корпоративного управління своєї компанії, підвищення стандартів професійної етики корпоративних секретарів, інформування професійного суспільства про найкращих фахівців галузі та суспільне визнання їх досягнень.

Учасниками, номінантами та переможцями Конкурсу можуть стати громадяни України та іноземні громадяни, які здійснюють свою професійну діяльність у сфері корпоративного управління на території України.

ЗАВАНТАЖИТИ РЕГЛАМЕНТ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

Графік проведення

№ з/п

Назва етапу

Термін проведення

1.

Початок Конкурсу

10 лютого 2016

2.

Формування Журі Конкурсу

10 – 29 лютого 2016

3.

Реєстрація учасників Конкурсу, обробка анкет та есе, визначення номінантів Конкурсу

10 лютого – 23 травня 2016

4.

Інтерв’ю з номінантами Конкурсу

23 – 31 травня 2016

5.

Визначення переможця та двох лауреатів

01 -09 червня 2016

6.

Церемонія нагородження переможця та лауреатів(м.Київ)

10-11 червня 2016

Для участі у Конкурсі потрібно заповнити анкету учасника та написати конкурсне есе відповідно до графіку проведення.

ЗАВАНТАЖИТИ АНКЕТУ УЧАСНИКА

«Корпоративний секретар року» є громадською нагородою, яка вручається переможцям за особисті професійні досягнення у сфері корпоративного управління.

Церемонія нагородження переможців та лауреатів Конкурсу буде проводитися в урочистій обстановці у присутності представників бізнес-спільноти, органів державної влади, експертів та засобів масової інформації.

Нагадаємо, 5 червня 2015 року на другому Міжнародному форумі корпоративних секретарів «Корпоративне управління. Довіра. Інвестиції» були оголошені результатиКонкурсу «Корпоративний секретар року», який визначив найбільш успішного та ефективного корпоративного секретаря за минулі 2013 – 2014 рр.

Засновником і Організатором конкурсу «Корпоративний секретар року» є Професійна Асоціація Корпоративного Управління.