Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
10.06.2017Спеціальні умови участі в програмі «Корпоративний директор»

Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ) оголошує набір на спеціалізовану навчальну програму для членів рад директорів акціонерних товариств, перший модуль якої відбудеться 3-4 жовтня 2017 року.

Особливо актуальною робить Програму «Корпоративний директор» введення в дію законів України, відповідно до яких є обов’язковим (а) запровадження Наглядових рад в державних компаніях; (б) обрання до складу Наглядових рад банків, публічних та державних компаній незалежних директорів; (в) створення комітетів Наглядових рад з питань аудиту, призначень та винагород. Зазначені новели законодавства закладають основу для появи в Україні осіб, що професійно виконуватимуть функції незалежних членів наглядових рад акціонерних товариств. Програма розрахована саме на таких осіб та повністю адаптована до законодавства України. Більше інформації про програму тут

Для проведення перших двох модулів програми ПАКУ отримала підтримку Міжнародної фінансової корпорації, Посольства Великої Британії в Україні та Центру міжнародного приватного підприємництва.
Учасники програми оплачують реєстраційний збір, який складає 6000 грн за участь у двох модулях програми (що складає 30% від повної вартості).

Для участі в програмі слід заповнити анкету та пройти конкурсний відбір.

Дедлайн подачі анкети для участі у конкурсному відборі – 10 вересня 2017 року.

Завантажити анкету

Для отримання деталей Ви можете звертатись до Ірини Біляченко за тел. +380 44 228 87 59, +380 44 278 12 52, e-mail: Irina.Bilyachenko@cgpa.com.ua