Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
08.06.2015Семінар «Антикорупційний комплаєнс» (Дніпропетровськ)

Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ) за підтримки CIPE, регіональних бізнес-асоціацій реалізують в Україні Проект «Покращуємо бізнес-клімат в Україні через вдосконалення функції антикорупційного комплаєнс в системі корпоративного управління». Метою Проекту є надання середнім українським компаніям практичної допомоги в розробці та впровадженні програм антикорупційного комплаєнс. 05 грудня в Дніпропетровську відбудеться безкоштовнийсемінар «Антикорупційний комплаєнс».

Загальновідомо, що корупція, проникла в усі сфери життя, стала чи не головною причиною економічних і політичних потрясінь в сучасній Україні. Необхідність боротьби з цим ганебним явищем розуміється на всіх рівнях, багато політиків, бізнесменів і простих громадян декларують свою готовність виявляти «нульовий рівень терпимості» до хабарництва, «відкатів», підкупу чиновників тощо.

При цьому можливий внесок приватного бізнесу в боротьбу з корупцією в Україні на даному етапі явно недооцінений.

Мета заходу: розповісти, які саме заходи зазвичай включаються в подібні програми, як вони працюють, а також, які конкретно вигоди можуть отримати компанії, що впроваджують програми комплаєнс.

Захід розрахований: на директорів (членів Наглядових рад та або правлінь) великих і середніх компаній.Спеціальний тренінг для комплаєнс-офіцерів і співробітників юридичних служб теж запланований і пройде на початку 2015 року.

Детальна програма Заходу  

Участь в семінарі є безкоштовною. Попередня реєстрація обов’язкова. У зв’язку з обмеженою кількістю місць у залі організатори заходу залишають за собою право не підтвердити реєстрацію учасника.

Місце проведення: м. Дніпропетровськ, вул. Короленка, 2,  «ГРАНД ГОТЕЛЬ УКРАЇНА»

Дата проведення: 05 грудня 2014р.

Час проведення: 09.00-17.00

Для реєстрації необхідно звернутися в Професійну асоціацію корпоративного управління до Ірини Біляченко – тел. (044) 22-88-759, e-mail: Irina.Bilyachenko@cgpa.com.ua.