Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
06.06.2015Ринок M&A в Україні: сучасні тенденції і перспективи розвитку на 2012 р.

Згідно з даними дослідження «M&A Predictor», всесвітній ринок M&A продовжує відновлюватися, незважаючи на недавнє падіння довіри. Включені до вибірки українські компанії за останні 12 місяців досягли позитивного зростання чистого прибутку на 255% і при цьому прогнозують зменшення чистого боргу протягом наступних 12 місяців на 75%.

Що чекає Україну? Чи впливають світові тенденції на вітчизняний бізнес або ми йдемо своїм шляхом? Які прогнози для України на ринку злиттів і поглинань? Дати відповіді на ці та інші питання покликаний Щорічний Національний форум «Злиття та поглинання в Україні», який в 2011 році вже втретє проводить компанія Conference House.

Серед доповідачів форуму провідні експерти – практики ринку M&A, представники міжнародних інвестиційних та консалтингових компаній, кращі юридичні компанії, які супроводжують M&A – угоди.Анатолій Амелін, Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку (ДКЦПФР), Юрій Бойко, Державна установа “Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України», Марина Ревуцька, Антимонопольний комітет України, Володимир Лізунов та Юрій Швед, KPMG в Україні, Дмитро Федорук, Clifford Chance, Ігор Білоус, Ренесанс Капітал, Оляна Гордієнко, Baker & McKenzie, Віталій Струков, Concorde Capital, Олексій Ращупкін, Тройка Діалог Україна – і це далеко не повний список експертів, які виступлять з доповідями на форумі.

У ході форуму &- угоди будуть розглянуті з різних сторін: від правових основ державного регулювання процесів злиття та поглинання, юридичного структурування угод до безпеки бізнесу і ролі ЗМІ у боротьбі з рейдерством. Крім цього, учасники зможуть ознайомитися з оглядом галузей, ключових для & угод в Україні і дізнатися про особливості в кожному секторі, а також відвідати майстер-клас «Роль в угодах &» відМихайла Соколова, Партнера, керівника київського офісу, Кесарєв Консалтинг.

Офіційний партнер форуму – компанія КПМГ в Україні (KPMG). Юридичний партнер – Clifford Chance (Кліффорд Чанс). Також Партнером виступає Ерсте Банк. Стратегічний Партнер – тижневик «Коментарі». Офіційні медіа-партнери: Інвест-газета, Дело. Генеральний ТВ-партнер – УБР, комунікаційний партнер – ESG. Освітній партнер – МІБ, за підтримки ПАКУ. Головний новинний медіа-партнер – ІА «Інтерфакс-Україну».

Ознайомитися з повною програмою і пройти реєстрацію на форум можна на сайті організаторів www.ch.kiev.ua