Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
01.02.2017Триває реєстрація на програму навчання корпоративних секретарів

Згідно з чинним корпоративним законодавством введення посади корпоративного секретаря в Україні є обов’язковим: з 01.01.2016 року – для всіх акціонерних товариств, акції та облігації яких включені до біржового реєстру і з 01.01.2018 року – для всіх публічних акціонерних товариств

Наша спеціалізована програма «Корпоративний секретар» (13-17 березня 2017р.) (Далі – Програма) призначена для тих, хто хоче визначити і врегулювати в Статуті місце і роль корпоративного секретаря, дізнатися про його основні напрями та форми роботи.

Під час Програми учасники отримають необхідні в їх роботі знання та практичні навички з організації роботи органів управління акціонерного товариства (АТ), скликання та проведення загальних зборів акціонерів, протоколювання корпоративних подій, роботи з запитами акціонерів, іншими документами АТ, врегулювання конфліктних ситуацій, підготовки та оформлення угод з власними цінними паперами АТ, запобігання спробам корпоративного шантажу, корпоративного захопленнятощо.

Реєстрація на Програму вже відкрита. Нагадуємо, що до 28 лютого діє знижка «ранньої пташки».

Детальна інформація про програму, умови участі та форма реєстрації доступні за посиланням.

Якщо у Вас все ще залишилися сумніви з приводу участі в нашій програмі, запрошуємо приєднатися до безкоштовного вебінару «Корпоративний секретар», який відбудеться 2 лютого 2017р. о 15.00. Попередня реєстрація за посиланням.

Довідка:

Український інститут корпоративного управління (далі-Інститут) – єдиний в Україні навчальний центр, який проводить підготовку корпоративних секретарів з видачею кваліфікаційного сертифіката встановленого зразка.

Починаючи з 2006 року Програма проводиться у співпраці з Фондом державного майна України. Особи, які пройдуть навчання та успішно складуть іспит, отримають кваліфікаційний сертифікат, їх дані будуть внесені до відповідного державного реєстру. Ознайомитися із зазначеним реєстром можна на WEB-сторінці ФДМУ.

Інститут (раніше – Центр корпоративного управління Міжнародного інституту бізнесу) протягом шістнадцяти років провів 52 програми, на яких пройшли навчання понад 950 представників провідних українських АТ.