Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
06.06.2015ПАКУ за участі компанії «Емкон» та за підтримки компанії СКМ провели семінар по загальних зборах акціонерних товариств

27 березня  2012 р. у м. Донецьк пройшов практикум «Проведення загальних зборів акціонерних товариств відповідно до Закону України «Про акціонерні товариства». Захід відбувся за участі компанії «Емкон» та за підтримки компанії СКМ.

З привітальним словом до учасників семінару звернувся  Олександр Окунєв, Голова правління ПАКУ, директор Центру корпоративного управління МІБ. Олександр Окунєв також розповів учасникам практикуму о меті діяльності ПАКУ, заходах, які здійснюються ПАКУ навколо питань скликання, організації та проведення загальних зборів акціонерів в Україні

Євген Петрик, директор компанії «Емкон»,  член ПАКУ, проводив практикум в два блоки. В першому блоці обговорювались питання щодо підготовки та скликання загальних зборів.

В другому блоці обговорювались питання щодо проведення загальних зборів. «Проведення загальних зборів» було організовано у формі ділової гри-імітації з формуванням порядку денного та проектів рішень, реєстрацією для участі у загальних  зборах, голосуванням та підбиттям підсумків голосування та супроводжувалось демонстрацією роботи програмного забезпечення «Емкон: Корпоративний секретар: Загальні збори акціонерів», яке дозволяє забезпечити автоматизацію процесу скликання та проведення загальних зборів.

Під час заходу учасники  мали можливість отримати практичні поради від експертів – Євгена Петрика та Олександра Окунєва, обговорити проблемні питання з учасниками семінару, поділитися своїм досвідом.

У семінарі взяли участь представники провідних компаній Донеччини:  ВАТ «Донецький завод гірничорятувальної апаратури», ПрАТ «Макіївкагаз», ПАТ «Донецькоблгаз», ПрАТ «Люкс», ПАТ «МК «Азовсталь», ПАТ «ПУМБ», ПАТ «СУ № 112 «Стальконструкція», ПрАТ «АСКО –Донбас Північний», ПрАТ «КЕРАМПРОМ», ПрАТ ЮФ «ЛЕКС ПЛЮС», ТОВ «Еста Холдинг», ТОВ «ЛЕМТРАНС», ПАТ «АКХЗ», ПАТ «УКР НДІ ПОБУТМАШ».

Довідка: 

Громадська організація «Професійна асоціація корпоративного управління»  (ПАКУ) є добровільним об’єднанням громадян, яке створено на основі єдності інтересів для спільної реалізації членами Асоціації своїх прав та свобод. Асоціація створена на засадах професійної належності та об’єднує осіб, які працюють в сфері корпоративного управління.

Метою діяльності Асоціації є об’єднання професіоналів корпоративного управління для сприяння розвитку та удосконаленню корпоративного управління в Україні, імплементації загальноприйнятих міжнародних стандартів корпоративного управління, підвищення рівня етики корпоративних відносин, ролі та авторитету фахівців корпоративного управління, а також задоволення, захист прав та законних інтересів членів Асоціації.

Веб -сайт: www.cgpa.com.ua, тел. +38 (044) 228-87-59

Компанія «Емкон» – це команда кваліфікованих фахівців в сфері корпоративного управління, в тому числі – в області підготовки та розкриття фінансової та корпоративної інформації емітентами цінних паперів в Україні. Компанія була створена Петриком Євгеном та Оленою Ступак, які брали безпосередню участь в побудові та роботі електронної системи розкриття інформації емітентами цінних паперів в Україні.

Компанія «Емкон» надає емітентам цінних паперів послуги з підготовки та розкриття інформації на фондовому ринку України, організації та проведення загальних зборів акціонерів, приведення діяльності акціонерних товариств у відповідність з Законом України «Про акціонерні товариства», дематеріалізації акцій, випуску цінних паперів, перетворення акціонерних товариств та інші.

Веб-сайт: www.emcon.com.ua, тел. (044) 379-16-72 (73)

Компанія СКМ –  професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано в гірсько-металургійній, енергетичній фінансовій сферах бізнесу,а також в телекомунікація, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, глино добутку, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, торгівлі медикаментами, машинобудуванні та транспортному бізнесі. 

У групу СКМ входять компанії Метінвест та ДПЕК, Перший український міжнародний банк та Ренесанс –Капітал, АСКА та АСКА –Життя, телекомунікаційна група Vega, Медіа Група «Україна» та видавничий холдинг «Сегодня Мультимедіа», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля),  UMG (видобуток глини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), HarvEast (сільське господарство), Український Аптечний Холдинг, машинобудівний холдинг «Гірські машини», транспортний холдинг «Портінвест» та інші.  

Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов 
100% акцій  Компанії СКМ належать бізнесмену  Ринату Ахметову 
Веб-сайт Компанії: www.scm.com.ua