Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
01.07.2016ПАКУ розробила інструкції для малого і середнього бізнесу щодо інструментів комплаєнс у формі коміксів

З метою надання допомоги українським підприємцям в реалізації вимог Закону «Про запобігання корупції», Професійна асоціація корпоративного управління підготовила видання «Комплаєнс для малого та середнього бізнесу», яке містить ряд пояснень та рекомендацій щодо розробки та впровадження на підприємствах Антикорупційних програм.Автори збірника звернулися до нестандартної форми подання інформації – коміксів, сподіваючись, що це викличе цікавість до нової та непростої теми антикорупційного комплаєнс.

Видання надає відповіді на актуальні питання: Як підприємцям більш ефективно співпрацювати із закордонними партнерами? Що робити, коли чинний порядок управління компанією і відносин у колективі не дає гарантій безпеки власного бізнесу? Як скоротити або ліквідувати видатки, пов’язані з негативними наслідками «неправильної» поведінки співробітників? Як запобігти можливості виникнення корупційних проявів?

ЗАВАНТАЖИТИ ЕЛЕКТРОННУ ВЕРСІЮ

Отримати друкований екземпляр видання можна на безкоштовному семінарі ПАКУ «Антикорупційні ініціативи в сфері бізнесу: нове законодавство України та рекомендації щодо його застосування на основі міжнародного досвіду», що відбудеться 6 липня у Києві з 10.00 до 14.00.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ДО УЧАСТІ В СЕМІНАРІ

Також посібник може бути безкоштовно направлений Новою Поштою (з оплатою поштових послуг за рахунок отримувача). Для цього необхідно надіслати запит на адресу: irina.bilyachenko@cgpa.com.ua

Цей посібник підготовлено завдяки допомозі Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), наданій в рамках Проекту USAID «Впевнений бізнес — заможна громада» (Підтримка невідкладних реформ для покращення бізнес-середовища в Україні). Окремі думки, висловлені в посібнику, відображають особисту позицію авторів і можуть не збігатися з поглядами USAID, Уряду США, Центру міжнародного приватного підприємництва (СІРЕ).

Американський народ, через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), надає економічну та гуманітарну допомогу по всьому світу понад 50 років. В Україні допомога USAID надається у таких сферах, як економічний розвиток, демократія та управління, охорона здоров’я і соціальний сектор. В Україні Агентство США з міжнародного розвитку надає технічну та гуманітарну допомогу починаючи з 1992 року. За додатковою інформацією про програми USAID в Україні звертайтеся до Відділу USAID із зв’язків із громадськістю за телефоном +38 (044) 521-5741, на Інтернет-сторінку ukraine.usaid.gov або на сторінку у соціальній мережі Фейсбук: facebook.com/USAIDUkraine.

Посібник надруковано за підтримки Програми розвитку комерційного права Міністерства торгівлі США (CLDP).