Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
08.06.2015ПАКУ оголошує про початок конкурсу «Корпоративний секретар 2013 року»

Професійна асоціація корпоративного управління оголошує про початок проведення конкурсу «Корпоративний секретар 2013 року» (далі – Конкурс).

Конкурс покликаний сприяти впровадженню найвищих стандартів та кращих практик корпоративного управління; підвищенню статусу професії корпоративного секретаря; оцінці й визнанню особистого внеску корпоративного секретаря в розвиток корпоративного управління своєї компанії.

Учасниками, номінантами та переможцями Конкурсу можуть стати громадяни України та іноземні громадяни, які здійснюють свою професійну діяльність у сфері корпоративного управління на території України і відповідають наступним  кваліфікаційним вимогам: закінчена вища освіта; спеціальна підготовка в галузі корпоративного управління;  досвід роботи на посаді Корпоративного секретаря або на посаді, фактично відповідної посаді Корпоративного секретаря, в компанії, яка є резидентом України (українському представництві компанії – нерезидента України) не менше 3-х років.

Для участі у Конкурсі необхідно заповнити анкету, розміщену на сайті  і відправити по електронній пошті і чи направити факсом заповнений друкований варіант.

Заявки приймаються з 10 січня по 10 травня 2014 року.

Церемонія нагородження відбудеться  13 червня  у м. Донецьк.

Завантажити та познайомитися з Регламентом Конкурсу можна на сторінці https://www.cgpa.com.ua/konkurs

З питаннями Ви можете звертатись до секретаря Організаційного комітету Конкурсу  – Ірини Біляченко.

Організаційний комітет Конкурсу

тел. +380 44 228-87-59

тел/факс +380 44 278-12-52

email: Irina.Bilyachenko@cgpa.com.ua