Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
22.03.2016Особливості корпоративного управління в АТ, держпідприємствах і банках представили на вебінарі ПАКУ

У рамках унікального проекту ПАКУ «Пакет інформаційного забезпечення фахівця корпоративного управління» 18 березня відбувся черговий вебінар для передплатників.

Голова Правління асоціації Олександр Окунєв розкрив актуальну проблематику з наступних питань:

1. Особливості корпоративного управління в акціонерних товариствах з державною часткою, в державних підприємствах та банківських установах.

2. Роз’яснення норм корпоративного законодавства, які увійдуьв силу з 1 травня 2016 року.

3. Судові заборони проведення ЗЗА: остання крапка?

4. Впорядкування судової практики розгляду корпоративних спорів.

Зокрема, було детально розглянуто ПостановуПленуму ВГСУ від 25.02.2016 № 4 «Про деякі питання практики вирішення спорів, що виникають з корпоративних правовідносин».

Перевагою даних вебінарів є можливість задати питання експерту безпосередньо в режимі online. Так, Марина Галямутдінова,ПАТ «Донецькоблгаз», попросила лектора уточнити,кому необхідно обирати незалежних членів до Наглядової ради з 1 травня 2016 року.

Також учасників зацікавило чи потрібно на черговихзагальних зборах акціонерів цього року обирати до Наглядової ради фізичних осіб або фізичних осіб – представників юридичних осіб – про це написала в веб-чат кімнати Алла Шеставін,ПАТ «Керампром».

Учасники отримали відповіді на питання і позитивно оцінили контент дискусії. Наступний вебінар проекту «Пакет інформаційного забезпечення фахівця корпоративного управління» відбудеться 11 квітня.

На думку організаторів, формат експертних консультацій через веб-інструменти особливо корисний для фахівців у сфері корпоративного управління в регіонах, тому щооптимізує витрати на поїздки на семінари на центральному рівні таодночасно дозволяє бути в курсі останніх новацій профільногозаконодавства.

Передплату можна оформити на рік з моменту оплати. Детальніше на сайті ПАКУ.