Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
26.03.2019Олега Дріня, керівника офісу фінської інвестиційної компанії «K.Hartwall Invest» в Україні, включено в Національний реєстр корпоративних директорів

На черговому засіданні Ради Національного реєстру корпоративних директорів було прийняте одностайне рішення щодо включення в Національний реєстр корпоративних директорів Олега Дріня, керівника офісу фінської інвестиційної компанії «K.Hartwall Invest» в Україні.

Протягом 17-ти років на керівних посадах, у радах директорів, наглядових та дорадчих радах міжнародних та місцевих компаній в Україні, працюючи в сфері залучення інвестицій в Україну а також будучи міноритарним акціонером кількох компаній здобув значний досвід, котрий може стати в нагоді багатьом компаніям на ринку України. Він має значний досвід участі в наглядових радах, зокрема: з 2017 р. член наглядової ради «Trigon-Hartwall Ukrainian Properties», з 2015 р. член наглядової ради готелю «Леополіс», у 2009-2016 рр. був членом наглядової ради торгівельного центру «Опера Пасаж», у 2011-2013 рр. був членом наглядової ради компанії з виробництва вина «Інкерман», а у 2003-2006 рр. був членом наглядової ради ВАТ «Львівська Пивоварня».

О. Дрінь вважає, що «Ефективна, професійна та дієва наглядова рада:

  • – підвищує рівень амбіцій власників та керівництва компаній, допомагає формулювати бачення, місію та стратегію компанії виходячи з бачення, місії,стратегії та цінностей власника;
  • – допомагає акціонерам та керівництву покращити ефективність прийняття рішень та управління бізнесом;
  • – допомагає залучати найкращі таланти на ринку;
  • – надає необхідну експертизу в залежності від стадій розвитку компанії;
  • – сприяє прозорості, підвищенню довіри до компанії, акціонерів та менеджменту з боку інвесторів та фінансових установ.

Загалом ефективне корпоративне управління значно підвищує конкурентоспроможність компанії та підвищує її капіталізацію».