Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
09.06.2015Новий учасник ринку корпоративної безпеки – ГО «Асоціація професіоналів корпоративної безпеки України»

За ініціативою спеціалістів у сфері корпоративної безпеки відбулися установчі Збори ГО «Асоціація професіоналів корпоративної безпеки України» («Асоціація»). Асоціацію створено з метою координації професійної діяльності її членів у сфері корпоративного управління та корпоративної безпеки.

На установчих зборах було обрано Правління Асоціації, до якого увійшли експерти з питань корпоративної безпеки: Сергій Погребной, Олександр Окунев, Юрій Когут, Павло Гусак та Роман Мольченко. Головою Правління було обрано Сергія Погребного (партнер практики вирішення судових спорів ЮФ Sayenko Kharenko), який зазначив: «Діяльність Асоціації сприятиме стабілізації бізнес-середовища та захисту прав членів Асоціації як від несумлінних конкурентів, так і перед державною владою. Факт об’єднання учасників ринку для створення профільної Асоціації для координації дій та обміну практичними знаннями говорить про актуальність цього питання».
Асоціація є неприбутковою та неурядовою організацією, основними напрямками діяльності якої є: сприяння підвищенню ефективності функціонування галузі безпеки бізнесу; вжиття заходів щодо організації діяльності на постійній та тимчасовій основі колективів фахівців та експертів з метою дослідження проблем корпоративної безпеки; сприяння розвитку технологій інформаційної безпеки, запобігання шахрайству; а також сприяння підвищенню рівня інвестиційної привабливості українського бізнесу через вдосконалення корпоративних відносин.

Одним з найважливіших пріоритетів роботи Асоціації буде законотворчий напрямок. В найближчий час Асоціація зосередить свої зусилля на розробці та просуванні декількох законопроектів, а саме: «Про зброю»; «Про приватні військові компанії»; «про комерційну таємницю»; «Про приватну розшукову діяльність»; «Про трансплантологію».

З метою стандартизації підходів та обміну досвідом, Асоціація планує проведення семінарів та конференцій з актуальних питань корпоративної безпеки, а також серії освітніх лекцій для колишніх співробітників органів внутрішніх справ, з метою адаптації їх бачення корпоративної безпеки до вимог ринку.

Базуючись на досвіді членів, АПКБУ планується створити Експертну Раду, яка згідно до повноважень, які їй будуть надані, надаватиме експертні висновки щодо питань корпоративної безпеки.

Членом Асоціації може бути будь-яка фізична особа, діяльність якої пов’язана зі сферою корпоративної безпеки.

Запрошуємо до співробітництва зацікавлених осіб та організації.

Контакти: Андрій Манорик – виконавчий директор Ассоціацїі, 050 410 42 93, 044 3387172, info@corporatesecurity.org.ua.

Більше інформації на нашому сайті: www.corpsecurity.org.ua