Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
08.06.2015Новий практикум ПАКУ «Правові та організаційні аспекти реорганізації акціонерного товариства шляхом злиття, поділу, виділу, перетворення та приєднання»

24 червня 2014 р. Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку України прийняла рішення №813 «Про затвердження Змін до Порядку здійснення емісії та реєстрації випуску акцій акціонерних товариств, які створюються шляхом злиття, поділу, виділу чи перетворення або до яких здійснюється приєднання», яким по-новому врегульовано порядок здійснення реорганізаційних процедур.

Відповідаючи на численні запити наших клієнтів, Професійною асоціацією корпоративного управління підготовлено практикум «Правові та організаційні аспекти реорганізації акціонерного товариства шляхом злиття, поділу, виділу, перетворення та приєднання», який відбудеться 26 листопада 2014р.

Учасники семінару отримають: 

  1. Найповнішу інформацію щодо юридичних аспектів кожної з реорганізаційних процедур (злиття, приєднання, поділу, виділу, перетворення)
  2. Практичні поради досвідчених фахівців щодо можливостей практичного застосування реорганізаційних процедур
  3. Важливу інформацію щодо вимог НКЦПФР до здійснення реорганізаційних процедур від керівника підрозділу, який безпосередньо здійснює нагляд за дотриманням законодавства у зазначеній роботі
  4. Пакет матеріалів, який окрім підбірки нормативних актів містить чисельні методичні рекомендації тазразки усіх основних документів, що складаються під час здійснення реорганізаційних процедур, зокрема, договір про злиття, пояснення щодо формули обміну акцій тощо.

Учасникам семінару завчасно будуть вислані переліки проблемних питань, які планується обговорювати,будь-який учасник матиме право додати до переліку інші питання, які, на його думку, є проблемними та потребують обговорення на семінарі. Всі побажання учасників будуть враховані.

Детальніше про умови участі у семіанрі та  реєстрацію дивіться у розділі “ЗАХОДИ”.

З питаннями Ви можете звертатись до Ірини Біляченко – тел. (044) 22-88-759, 278-12-52, e-mail:Irina.Bilyachenko@cgpa.com.ua.