Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
22.08.2016На сайті ПАКУ опублікований графік заходів до грудня 2016 року

Професійна асоціація корпоративного управління запрошує членів спільноти і партнерів ознайомитися з графіком заходів ПАКУ і Українського інституту корпоративного управління на наступне півріччя.

ДИВИТИСЯ ГРАФІК

Звертаємо увагу, що на ряд заходів і програм введена Система ранньої реєстрації, яка передбачає при реєстрації і оплаті до певної дати, істотну знижку для кожного учасника.

Крім планових заходів у відкритому форматі ПАКУ та Інститут надають компаніям можливість замовити проведення будь-якої із заявлених в графіку програм або її адаптованої під потреби замовника версії в корпоративному форматі (в офісі замовника і тільки для його співробітників).

“Звичайно, це ще не всі наші плани. Асоціація гнучко реагує на зміну чинного законодавства, новації у практиці його застосування, а також часто виступає партнером міжнародних організацій у проведенні тематичних заходів у сфері корпоративного права та управління. У наших планах точно з’являться новинки, так що, я раджу стежити за нашими анонсами. Крім того, ми завжди просимо наших клієнтів і партнерів пропонувати свої ідеї та побажання – ми завжди відкриті для інновацій і нової співпраці”, – так прокоментував план заходів голова Правління ПАКУ Олександр Окунєв.