Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
10.10.2016Чи можуть акціонери відкликати свого представника зі складу НР без призначення нового?

Чи можливо акціонеру або групі акціонерів відкликати свого представника без призначення нового представника до складу Наглядової ради (НР) і чим регулюється дане питання – роз’яснили експерти Професійної асоціації корпоративного управління.

Запрошуємо завантажити повну версію документа і задати деталізуючі питання на сайті Асоціації:

ПЕРЕЙТИ ДО РОЗ’ЯСНЕННЯ

Щоб бути в курсі всіх останніх новацій в сфері корпоративного права та корпоративного управління, рекомендуємо оформити підписку на Пакет інформаційного забезпечення, який включає щомісячний електронний бюлетень, вебінари з актуальних питань професії і можливість індивідуальних консультацій з провідним профільним експертом, головою Правління ПАКУ Олександром Окунєвим.

Нагадаємо, ПАКУ надає методичну допомогу членам Асоціації та іншим учасникам ринку шляхом формування незалежної професійної думки, зокрема, роз’яснень чинного законодавства України в сфері корпоративних відносин. Роз’яснення ПАКУ не є обов’язковими до виконання, але можуть використовуватися як аргументи для прийняття рішень і / або вирішення спорів з питань корпоративного права та управління.