Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
08.07.2015Корпоративне управління. Довіра. Інвестиції.

У процесі вдосконалення практик корпоративного управління зростає і ролькорпоративного секретаря. Саме від нього залежить координація роботи всіх органів управління компанії, обмін інформацією між органами управління та акціонерами. Корпоративний секретар – це не технічна посада. Так у всьому світі називають посадову особу, відповідальну за організацію в компанії всієї роботи з корпоративного управління.

В Україні корпоративні секретарі з’явилися вже досить давно, їх діяльність є, мабуть, найбільш «міжнародною» серед всіх тем корпоративного управління, оскільки вона не зарегульована нормами національного законодавства, а вимоги до корпоративних секретарів формуються, швидше, на рівні «найкращої практики», адже чим вище рівень корпоративного секретаря, тим вище рівень корпоративного управління. Недарма у Великобританії корпоративного секретаря називають «рука за троном», за рівнем оплати ця позиція там входить до числа топ-10 в компанії

З метоювпровадження найкращих стандартів корпоративного управління в Україні та обговорення питань щодо поліпшення корпоративного законодавства 05 червня в Києві пройдеМіжнародний форум корпоративних секретарів «Корпоративне управління. Довіра. Інвестиції».

Запрошені експерти:

  • Тимур Хромаєв, голова Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку України
  • Юрій Нікітін, заступник голови Фонду державного майна України
  • Оллі Віртанен, генеральний директор і власник консалтингової компанії «Virtanen Associates Oy», генеральний секретар Асоціації Професійних членів ради директорів Фінляндії, член Ради Європейської конфедерації асоціацій директорів (ecoDa) (Фінляндія)
  • Жарден Курмангазієв, заступник Корпоративного секретаря – Керівник Секретаріату Ради директорів АТ «Самрук-Казина» (Казахстан)
  • Кирило Нейков, консультант IFC по заходах на Балканах у рамках програми корпоративного управління IFC для Європи та Центральної Азії (Македонія)
  • Олександр Окунєв, голова правління Професійної асоціації корпоративного управління (Україна)
  • Елісон Діллон Кібірідж, керівник ICSA в Уганді; корпоративний секретар Barclays Bank PLC, головний офіс у Лондоні (1998-2002), Unilever (2003-2007) (Уганда)
  • Стівен Пейдж, керівник діяльності Інституту дипломованих секретарів та адміністраторів Великобританії (ICSA) в країнах СНД
  • Євген Петрик, директор компанії «Емкон», член Правління ПАКУ (Україна)
  • Олексій Поволоцький, керівник Департаменту з правового забезпечення корпоративного управління / Корпоративний секретар холдингової компанії Групи ДТЕК.
  • Микита Коломнін, консультант компанії «ICSA Software International» (Великобританія)

Сесії Форуму пройдуть у формі живих панельних дискусій, у ході яких учасники обговорять інновації у сфері корпоративного права та управління України, а також введення інституту корпоративного секретаря та інституту незалежних директорів, як частини реформ у сфері корпоративного управління.

Захід буде цікавим: керівникам, акціонерам, корпоративним секретарям АТ, юристам, які практикують у сфері корпоративного права, фахівцям консультаційних та аудиторських фірм.

Місце проведення: НСК «Олімпійський», Хол Чемпіонів, м. Київ, вул. Велика Васильківська 55.

Реєстраційний внесок: 2500 грн. без ПДВ, при реєстрації до 22 травня 2015 р. – 2000 грн. без ПДВ.

Для членів ПАКУ – 2000 грн. без ПДВ при будь-якій даті реєстрації (за умови оплати членського внеску за 2015 рік). Для учасників конкурсу «Корпоративний секретар року» надається 50% знижка для участі у Форумі. Для номінантів Конкурсу участь у Форумі безкоштовна.

Реєстрація на сайтахcgpa.onis-service.comтаwww.eventenvoy.com.ua

У рамках форуму вже традиційно відбудеться церемонія нагородження переможцівконкурсу «Корпоративний секретар року».

Як проходив Міжнародний форум корпоративних секретарів «ОДЕСА 2013» можна дізнатисятут.

Організатори: Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ), Міжнародна фінансова корпорація (IFC)

Партнер: компанія «ЕМКОН». За підтримки: Фонду державного майна України, Національної комісії з цінних паперів та фондового ринкуУкраїни. Інформаційний партнер: Investor Relations Agency (IRA). Event-провайдер: компанія «Event Envoy»

Робоча мова Форуму: російська.

Контакти:

З питань щодо участі у Форумі: Ірини Біляченко – тел. (044)22-88-759,278-12-52, e-mail:info@cgpa.com.ua

З питань щодо виступу на Форумі: Олександр Окунєв – тел. (044)22-88-759, e-mail:a.okunev@cgpa.com.ua,info@cgpa.com.ua

З питань щодо партнерства та спонсорства: Анастасія Полінкова – тел. (044)221-26-35, e-mail:polinkova@eventenvoy.com.ua