Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
04.06.2015Голова Правління ПАКУ обраний до Експертної ради з питань корпоративного управління (Експертна рада) при ДКЦПФР

Пан Окунєв входить до складу Експертної ради вже багато років, з моменту її створення. У грудні 2009 р. на засіданні ДКЦПФР було прийняте рішення про затвердження Положення про Експертну раду (Рішення ДКЦПФР № 1556 від 08.12.2009р.). У ньому визначено основні завдання та напрями діяльності, внутрішня організація роботи Експертної ради та її склад.

Участь пана Окунєва у роботі Експертної ради дозволить членам ПАКУ через свого представника безпосередньо звертатися до органів державної влади та управління за розглядом спірних ситуацій; отриманням роз’яснень чинного законодавства. Важливою є також можливість безпосередньо  брати участь у розробці проектів нових нормативних документів, що відповідають найкращим міжнародним та національним стандартам корпоративного управління.

Закликаємо всіх членів ПАКУ не залишатися осторонь від важливої справи вдосконалення чинного корпоративного законодавства, надсилаючи пропозиції та зауваження на адресу: 03179, м. Київ, Брест-Литовське шосе, 8 А, Міжнародний інститут бізнесу, Центр корпоративного управління, Окунєву О.Й. або електронною поштою: cg@iib.com.ua.