Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
01.07.2019Богдана Крука, члена ПАКУ, включено до Громадської ради при Державному агентстві з питань електронного урядування

Зважаючи на   колосальний досвід  членів ПАКУ з впровадження електронних сервісів в  корпоративному урядуванні, Правлінням ПАКУ було прийнято рішення долучитися до процесів впровадження електронного урядування  в державі, зокрема участі в Громадській раді Державного агентства з питань електронного урядування.

25 червня 2019 року відбулися установчі збори Громадської ради при Державному агентстві з електронного урядування, за результатами яких  було включено представника ПАКУ Богдана Крука до складу громадської ради Держагенства.

 Впевнені, що успішний досвід Богдана Крука з автоматизації корпоративних управлінських процесів  буде корисний в ході впровадження загальнодержавних електронних сервісів, а також допоможе впровадженню  “best practices” наглядових рад в роботу вищевказаної Громадської ради.

Одночасно з цим, просимо  всіх учасників та прихильників ПАКУ   надсилати свої ідеї та пропозиції щодо “діджиталізації” держави та її сервісів,їх на адресу ПАКУ  info@cgpa.com.ua для подальшого розгляду в Громадській раді Держагенства з питань електронного урядування.