Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
20.11.2015Олександр Окунєв роз’яснив новели нового корпоративного законодавства

Александр ОкуневОдин з напрямків діяльності Асоціації – інформаційний: роз’яснення законодавства, надання рекомендацій, приведення практичних прикладів вирішення питань. Фахівці ПАКУ завжди оперативно реагують на зміни і готові допомогти всім бажаючим розібратися в них.

Зараз багато питань виникає у зв’язку з положеннями Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав інвесторів» (від 07.04.2015 № 289-VIII) і Закону «Про внесення змін до Закону України «Про акціонерні товариства» (від 19.03.2015 № 272 -VIII). Бажаючи допомогти членам Асоціації, а також іншим фахівцям корпоративного управління, голова правління ПАКУ Олександр Окунєв розробив програму семінару «Найновішізміни в корпоративному законодавстві, які були прийняті в 2015 р, і їх вплив на діяльність акціонерного товариства», яка включає роз’яснення і рекомендації по даних змінах.

Наш семінар тільки за цю осінь відвідало вже більше ста фахівців. Серед учасників вчорашнього семінару були представники таких компаній:АСК «Укррічфлот», ПАТ «КРИВБАСЗАЛІЗРУДКОМ», ТОВ «ПРАЙМ ГРУП ХОЛДИНГ»,ПАТ «СИСТЕМ КЕПІТАЛ МЕНЕДЖМЕНТ», ПАТ «ПЛАСКЕ», ІнвестХаус, Корпорація «Богдан», ПАТ «МЕГАБАНК», ПАТ «БАНК «ПОРТАЛ», ПАТ «КРЕДОБАНК», ПАТ «Українська гірничо-металургійна компанія», ТОВ «КУА «ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ДІМ «МЕГАПОЛІС», ПАТ «Чернігівпобутрадіотехніка», ПрАТ «ГРАВЕ УКРАЇНА Страхування життя», ПАТ «Нерухомість столиці», АТ «Галичфарм», ПАТ «ЖИТОМИРСЬКИЙ МАСЛОЗАВОД», ПАТ «Біо мед скло» та інші.

Відгуки учасників семінарів:​

Тарас Ткачук, корпоративний секретар ПАТ «РІВНЕАЗОТ»
«Семінар сподобався. У доступній та зрозумілій формі висвітлені новели корпоративного законодавства. На прикладі моделювання конкретних ситуацій роз’яснено як застосовувати ці новели на практиці »

Ольга Брей, юрист ПАТ «А/Т ТЮТЮНОВА КОМПАНІЯ «В.А.Т. ПРИЛУКИ»
«Сподобалися чіткі рекомендації щодо змін у Статуті»

Наталія Шевцова, начальник бюро цінних паперів і акціонерної власності ПАТ «Інтерпайп Новомосковський трубний завод»
«Доцільно, корисно. Важливий обмін думками, рекомендації з практики»

Вікторія Кубрак, корпоративний секретар ПАТ «Спецтехніка»
«Як завжди, цікаво, змістовно і зі здоровим гумором»

Ніна Ляшенко, корпоративний секретар ПАТ «Кременчуцький завод дорожніх машин»
«Дуже своєчасний і цікавий семінар»

Максим Таргонський, юрист ПАТ «Біо мед скло»
«Семінар на сьогодні є актуальним, у зв’язку з чим його відвідуваннянадає додаткові знання та навички»

Олена Масюк, юрисконсульт 1 категорії Управління договірно-правової роботи ПАТ «МЕГАБАНК»
«Мені дуже сподобався семінар: хороша подача інформації. З’явилося розуміння, що багато чого змінилося, багато нововведень, які тягнуть за собою великий масив роботи, який потрібно буде проробити. Це стосується як великих акціонерних товариств, так і дрібних. І дійсно, можливо багато АТ подумають, щоб перевестися в ТОВ »

Наступний семінар заплановано на 11 грудня 2015р.