Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
09.06.201526 березня в Києві відбудеться практикум «Розкриття особливої та регулярної інформації»

Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ) спільно з компанією «Емкон»Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку Українипроводять 26 березня практикум «Розкриття особливої та регулярної інформації», на якому дадуть відповідь на найбільш складні та актуальні питання, що виникають у зв’язку з набуттям чинності законами, які формулюють нові нормативні вимоги надання інформації в сфері ведення бізнесу.

Фахівці познайомлять зі змінами до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів, затверджених рішенням НКЦПФР від 16.12.2014 №1713 «Про затвердження Змін до Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів», розкажуть про строки та порядок розміщення інформації на веб-сайті в мережі Інтернет акціонерними товариствами, про поширення вимоги подання інформації до НКЦПФР у вигляді електронних документів на всіх емітентів цінних паперів. Окремо зупиняться на питанні визначення кінцевих вигодоодержувачів юридичних осіб.

Серед доповідачів:

  • Болтичева Лариса Василівна, начальник відділу звітності та моніторингу Центрального територіального департаменту НКЦПФР
  • Ступак Олена Володимирівна, виконавчий директор компанії «Емкон», член ПАКУ
  • Петрик Євген Олексійович, директор компанії «Емкон», член Правління ПАКУ
  • Окунєв Олександр Йосипович, голова Правління Професійної асоціації корпоративного управління (ПАКУ)
  • Безкровний Віталій Миколайович, начальник відділу з контролю за діяльністю емітентів НКЦПФР

Запрошуємо до участі:

  • Корпоративних секретарів АТ та осіб, що виконують їх функції;
  • Спеціалістів юридичних, планово-економічних та інших відділів компаній, що відповідають за розкриття інформації;
  • Спеціалістів консультаційних та аудиторських фірм, які працюють над питаннями корпоративного управління, або планують розпочати таку роботу;
  • Акціонерів (в тому числі – посадових осіб банків, інвестиційних компаній, інших учасників фондового ринку).

Учасникам семінару завчасно будуть вислані переліки проблемних питань, які планується обговорювати, будь-який учасник матиме право додати до переліку інші питання, які, на його думку, є проблемними та потребують обговорення на семінаріВсі побажання учасників будуть враховані.

Місце проведення: м. Київ, вул. Михайлівська, 12 Б (метро «Майдан Незалежності»), в приміщенні Професійної асоціації корпоративного управління.

Вартість участі у семінарі: 1980,00 грн.( при реєстрації та оплаті до 13 березня  – 1580 грн. без ПДВ), членам Професійної асоціації корпоративного управління (ПАКУ)– 1580 грн. (за умови оплати членського внеску за 2015 рік)

Більш детальна інформація за посиланням.

З будь-яких питань стосовно участі звертайтесь, будь ласка, до Ірини Біляченко за тел. (044) 228-87-59, e-mail: Irina.Bilyachenko@cgpa.com.ua