Увійти|Реєстрація

Kyiv, Volodymyrska street, 23

info@cgpa.com.ua

Subscribe to news
06.06.2015Обговорюється Проект Рішення НКЦПФР «Про затвердження Порядку реєстрації випуску акцій при зміні розміру статутного капіталу акціонерного товариства»

Рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (далі – Комісія) від 03.04.2012 № 487 було схвалено доопрацьований проект рішення «Про затвердження Порядку реєстрації випуску акцій при зміні розміру статутного капіталу акціонерного товариства та Змін до Порядку скасування реєстрації випусків акцій та анулювання свідоцтв про реєстрацію випусків акцій» (далі – Проект).

На виконання своїх завдань і цілей Професійна асоціація корпоративного управління   пропонує членам ПАКУ взяти активну участь обговоренні цього Проекту і відправити узагальнені коментарі до Комісії.

З текстом Проекту, повідомленням про оприлюднення та аналіз регуляторного впливу Ви можете познайомитись у розділі «Документи» нашого сайту.

Ваші пропозиції і побажання просимо надсилати до 25 квітня 2012 року  Ірині Біляченко на електронну адресу Irina.Bilyachenko@cgpa.com.ua або факсом 0(44) 585-00-33 (внут.номер – 132).

З повагою, Ірина Біляченко
Керівник Секретаріату
Професійної асоціації корпоративного управління