Увійти|Реєстрація

Kyiv, Volodymyrska street, 23

info@cgpa.com.ua

Subscribe to news
08.06.2015Корпоративне управління в банківській сфері

25 вересня відбудеться семінар-практикум «Корпоративне управління в банківській сфері: нове в законодавстві, досвід правозастосування». Інтерактивний формат заходу передбачає можливість зареєстрованих учасників надіслати заздалегідь питання, які, на їх думку, є проблемними та потребують обговорення на семінарі. Кваліфіковані відповіді будуть надані представниками регуляторів, досвідченими фахівцями з корпоративного управління в банківській сфері під час виступів, а також у ході круглого столу по завершенні заходу.
Програма семінару включає презентацію основних змін у регулюванні корпоративних відносин у банках, повязаних зізмінами до Закону України «Про банки та банківську діяльність», які набудуть чинності з 10 січня 2015 року, практичні поради представника НКЦПФР щодо проведення загальних зборів акціонерів, організації роботи органів управління і контролю в банках, практичні поради в сфері корпоративного управління щодо побудови структури колегіальних органів банку, оцінки її ефективності, стурктури власності банку.

Захід відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Михайлівська, 12 Б (метро «Майдан Незалежності»), в приміщенні Професійної асоціації корпоративного управління.

Детальні умови участі у семінарі, а також програму Ви можете переглянути на сторінці ЗАХОДИ

З будь-яких питань стосовно участі звертайтесь, будь ласка, до Ірини Біляченко за тел. (044) 228-87-59, e-mail: Irina.Bilyachenko@cgpa.com.uawww.cgpa.com.ua.