Увійти|Реєстрація

Kyiv, Volodymyrska street, 23

info@cgpa.com.ua

Subscribe to news
07.06.2015Дослідження “Система корпоративного управління в Україні”

Професійна асоціація коррпоративного управління запрошує взяти участь у дослідженні корпоративного управління України, організованому КПМГ в Україні у співпраці з ПАКУ у 2013 р.

Мета дослідження – визначення ступеня інтеграції принципів і інструментарію корпоративної відповідальності у структуру корпоративного управління компанії. Очікується, що дослідження покаже:

  • взаємозв’язок між системою корпоративного управління, відносинами з інвесторами і корпоративною відповідальністю;
  • ступінь інтеграції принципів та інструментів корпоративної відповідальності в структуру корпоративного управління компанії як одного із способів збільшення інвестиційної привабливості.

КПМГ в Україні суворо дотримується принципів конфіденційності, тому результати дослідження будуть аналізуватися тільки фахівцями КПМГ. Підсумки будуть представлені в узагальненому вигляді без будь-яких конкретних згадок про Вашу участь або участь Вашої компанії в даному дослідженні без Вашої попередньої згоди.

КПМГ сподівається, що Ви знайдете час для відповідей на питання, що забезпечить достовірність дослідження та високу якість висновків. Основні висновки узагальнених результатів будуть опубліковані. А повний звіт за підсумками дослідження буде наданий, у першу чергу, саме учасникам опитування.

Щоб взяти участь і отримати доступ до анкети дослідження, направте заявку електронною поштою на ім”я керівника відділу з розвитку бізнесу КПМГ в Україні Аліни Севастюк на email: ASevastyuk@kpmg.ua. 

Заповнення онлайн анкет відбуватиметься  до 20 вересня 2013 р.