Увійти|Реєстрація

Kyiv, Volodymyrska street, 23

info@cgpa.com.ua

Subscribe to news
08.06.2015Діяльність Ради директорів

Багато вітчизняних компаній активно виходять на міжнародні фінансові ринки, ринки товарів і послуг, що часто призводить до необхідності введення до складу Рад іноземних директорів.  Досвід показує, що такі зміни складу Рад директорів (далі – Рад) майже завжди призводять до цілого ряду проблем. Саме питання практики підготовки та проведення засідань Рад, ролі та організації роботи її комітетів, оцінки роботи Ради в цілому і його окремих членів, а також правил етикету при проведенні засідань та інших заходів Ради були розглянуті під час нової програми ПАКУ «Міжнародні стандарти діяльності Ради директорів (Наглядової ради)».

12-13 червня у Києві відбулась перша частина нової програми ПАКУ «Міжнародні стандарти діяльності Ради директорів (Наглядової ради)». Унікальністю цієї програми стало поєднання розгляду питань не тільки професіоналізму Ради директорів, а й створення позитивного іміджу Ради в цілому і кожного з членів, що входять до його складу.

Інтерактивний формат роботи зі слухачами допоміг на практиці розібратися з особливостями роботи Ради директорів. Під час заходу використовувались відео- та фото-кейси, а також рольові ігри, які закріпили набуті знання та  навички.

Друга частина програми, присвячена ролі Ради, роботі та відповідальності членів Ради, складу та структурі Ради, а також веденню складних переговорів членами Рад та їх публічним виступам, відбудеться 18-19 вересня.