Увійти|Реєстрація

Kyiv, Volodymyrska street, 23

info@cgpa.com.ua

Subscribe to news
07.06.2015Члени ПАКУ взяли участь у тренінгу “Методологія IFC оцінки корпоративного управління компанії”

12-13 вересня 2013 р. у Києві відбувся дводенний тренніг “Методологія IFC оцінки корпоративного управління компанії”. Організаторами тренінгу виступили Міжнародна фінансова корпорація (IFC) та Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ).

Метою тренінгу був розвиток потенціалу українських компаній через поглиблення знань та розуміння практичних питань корпоративного управління.

Відкривали тренінг, Олександр Окунєв, голова Правління ПАКУ та Марина Фролова, координатор проекту  ”Корпоративне управління в Росії, Україні та Туреччині” Міжнародної фінансової корпорації, які зазначили,  що захід відбувається в рамках партнерських домовленостей між  ПАКУ та IFC.

Представляла методологію IFC оцінки корпоративного управління компаній Владислава Рябота, керівник проектів IFC з корпоративного управління у Східні йЄвропі та Центральній Азії. Пані Рябота розповіла про те, яку інформацію та документи потрібно взяти для аналізу корпоративного управління в компанії; яким чином і на що необхідно звернути увагу у цих документах, як влаштувати і проводити інтерв”ю з тими, хто допоможе зробити правильну оцінку; як написати звіт про оцінку, а також як розробити план по удосконаленню корпоративного управління та його запровадити.

Учасники треннігу мали змогу  обговорити  набуті знання, поділитися своїм досвідом та застосувати навички під час розгляду кейсу та виконнаня практичних завдань.