Увійти|Реєстрація

Kyiv, Volodymyrska street, 23

info@cgpa.com.ua

Subscribe to news
05.06.201504 лютого 2011р. у Києві пройде семінар «Перетворення АТ: останні теоретичні та практичні напрацювання»

04 лютого 2011 року Центр корпоративного управління Міжнародного інституту бізнесу проведе семінар «Перетворення акціонерного товариства: останні теоретичні та практичні напрацювання».

З 29.04.2009 в Україні набув чинності Закон «Про акціонерні товариства» (далі по тексту – «Закон»), що встановив загальноприйняті у світі правила роботи акціонерних компаній, яких раніше не було в Україні. Із набуттям чинності Закону багато компаній повинні будуть: розкривати інформацію про афілійованих осіб; застосовувати кумулятивне голосування при обранні Наглядової ради; неухильно виконувати жорсткі процедури вчинення значних правочинів і правочинів із заінтересованістю;  в обов’язковому порядку широко залучати зовнішніх експертів (аудиторів і оцінювачів) до своєї поточної діяльності;  здійснювати обіг акцій тільки на фондових біржах (для публічних АТ);  виконувати безліч інших вимог.

Очевидно, що багато акціонерних товариств змушені будуть змінити організаційно-правову форму ведення бізнесу шляхом перетворення в ТзОВ, ТзДВ, повні й командитні товариства, виробничі кооперативи.

Допомогти розібратись з особливостями перетворення акціонерних товариств пропонуємо, відвідавшисемінар «Перетворення АТ: останні теоретичні та практичні напрацювання». 

Учасники семінару отримають найповнішу інформацію та практичні поради досвідченого  фахівця щодо «плюсів» та «мінусів» організаційно – правових форм, у які може бути здійснене перетворення АТ (ТзОВ, ТзДВ, повне товариство, командитне товариство, виробничий кооператив), а також юридичних та організаційних аспектів процедури перетворення акціонерного товариства; два методичних посібника по тематиці семінару, що містять «покрокові» рекомендації, повну підбірку нормативних актів, листів, роз’яснень органів державної влади та управління, зразки основних документів, що складаються під час перетворення, зокрема, статутів, передавального акту, проектів рішень загальних зборів тощо.

Місце проведення – м. Київ, Брест-Литовське шосе, 8А, Міжнародний інститут бізнесу

З питаннями Ви можете звертатись до Інни Мозгової – тел. (044) 22-88-759 (прямий), 585-00-33 (вн. -132), e-mail: Inna.Naumenko@iib.com.uawww.iib.com.ua/cg .