Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
28.08.2020Запрошуємо на третю директорську онлайн-конференцію «Винагорода членів Наглядової ради у період та після карантину»

Навіть у період пандемії ПАКУ намагається бути максимально корисною фахівцям з корпоративного управління, зокрема, членам наглядових рад та всіх, хто цікавиться питаннями діяльності цього органу.

15 квітня ПАКУ провела Першу директорську онлайн-конференцію, присвячену ролі та організації роботи наглядових рад в умовах карантину та інших кризових ситуацій в бізнесі.

12 травня відбулася Друга директорська онлайн-конференція «Наглядова рада та стратегія компанії у період та після карантину».

Обидва заходи отримали численні схвальні відгуки від учасників, багато з яких висловили побажання щодо продовження практики проведення подібних веб-конференцій для членів наглядових рад. Відповідаючи на виклики сьогодення та потреби власних членів, клієнтів та партнерів, ПАКУ запланувала проведення Третьої директорської онлайн-конференції

«Винагорода членів Наглядової ради у період та після карантину»

17 вересня, з 16-30 до 18-30

Цього разу спікери та учасники сфокусуються на питаннях винагороди членів Наглядової ради, зокрема, під час карантину, зумовленого пандемією Covid-19; адже ці питання викликають неабиякі суперечки як серед фахівців, так і у суспільстві, їм приділяють значну увагу інвестори. Наявність та якість політики винагород членів рад та вищого менеджменту є одним із визначальних питань при оцінці якості моделі корпоративного управління компанії.

Питання, що підніматимуться у ході обговорення:

  • Як Ви ставитеся до сталої практики, коли комітет Наглядової ради з питань винагород розробляє пропозиції щодо винагороди членів ради? Отже члени ради розробляють проект політики власної винагороди?
  • Чи можливо дати якесь наочне та зрозуміле для всіх визначення оптимальної, з Вашої точки зору, розміру середньої винагороди члена Ради великої (як для України) компанії? Чи має відрізнятися (за рівних умов) винагорода у державній та приватній компанії; винагорода в українській та західноєвропейській компанії? Чому?
  • Чи повинна винагорода членів Ради мати перемінну складову? Якщо так, від яких KPIs вона має залежати? Чи доречно взагалі вживати термін «KPIs» для невиконавчих директорів?
  • Як має змінитися винагорода членів Ради у період кризи, зумовленої пандемією Covid19 (з одного боку – велике навантаження та підвищена відповідальність директорів; з іншого – зменшення доходів компанії, тиск з боку інвесторів та громадськості)?

Учасники дискусії:

Джейсон Бретт Пеллмар, Голова регіонального представництва IFC в Україні, Білорусі і Молдові; Голова Комітету з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств

Шевкі Аджунер, Екс-голова ЕБРР в Україні, голова Наглядових рад АТ «Укрзалізниця», НЕК «Укренерго»

Андрій Бойцун, PhD, незалежний консультант з корпоративного управління, Голова Комітету з призначень та винагород Наглядової ради ПАТ «Укрнафта», колишній член Стратегічної групи радників з підтримки реформ (SAGSUR)

Юрій Вітренко, голова Наглядових рад ПАТ “Укрнафта” (2019-2020), АТ “Укргазвидобування”(2016); Голова Наглядової ради ДК “Укроборонпром” (2019-2020)

Макс Нефьодов, інвестбанкір, перший заступник міністра економіки (2015-2019) і голова Держмитслужби (2019-2020)

Модератор дискусії: Олександр Окунєв, голова Правління ПАКУ.

Інформаційний партнер: Інтернет-портал FinPost.com.ua

 

Онлайн-конференція відбуватиметься на платформі ZOOM. Участь у заході є безкоштовною.

Реєстрація