Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
31.05.2016Голова НКЦПФР Тимур Хромаєв виступить на Форумі корпоративних секретарів

Спікером III Міжнародного форуму корпоративних секретарів, який відбудеться 3 червня 2016 року в Києві, стане Голова Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) Тимур Хромаєв.

Тимур Хромаєв як Голова НКЦПФР очолює систему Комісії та здійснює комплексне керування її діяльністю, в тому числі координує роботу членів Комісії,скликає і проводить засідання регулятора, здійснює керівництво діяльністю територіальних органів НКЦПФР.

У встановленому законодавством порядку вирішує кадрові питання таздійснює представницькі функції щодо діяльності регулятора.

Також до компетенції очільника регулятора входить стратегічне планування розвитку фондового ринку, координація та планування законопроектної та регуляторної роботи НКЦПФР, впровадження Міжнародних стандартів фінансової звітності, координація науково-дослідних та освітніх програм фондового ринку, підвищення фінансової грамотності населення тощо.

Пан Хромаєв розпочав свою кар’єру в 1997 році в структурі Міністерства фінансів України, пройшовши шлях з провідного економіста відділу стратегії управління зовнішнім боргом Управління зовнішнього боргу до начальника Управління ринків капіталу Департаменту державного боргу. У 2001 році став заступником Голови правління в ЗАТ «Комерційний банк НРБ-Україна», а з 2002 року в ЗАТ «ТАС-Інвестбанк». У лютому 2003 року Тимур Хромаєв заснував інвестиційну компанію «АРТА», яка є одним з лідерів серед українських інвестиційних компаній, а з 2013 року займав посаду виконавчого директора GASE Energy, Inc.

ДЕТАЛЬНИЙ ОПИС ТА РЕЄСТРАЦІЯ НА ФОРУМ

Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ) запрошує до участі у форумі корпоративних секретарів, членів наглядових рад акціонерних товариств, фахівців консультаційних та аудиторських фірм, які працюють в сфері корпоративного управління.