Увійти|Реєстрація

м.Київ, вул. Володимирська, 23

info@cgpa.com.ua

Підписатись на новини
02.07.2019Сергій Гончаревич, засновник і керуючий партнер Capital Times, включений в Національний реєстр корпоративних директорів

На черговому засіданні Ради Національного реєстру корпоративних директорів за одностайною згодою усіх членів Ради до Реєстру включено Сергія Гончаревича, засновника і основного акціонера Capital Times, де він очолює напрямок корпоративних фінансів.

Capital Times – мультиплікатор зростання приватних і корпоративних капіталів з метою досягнення завдань бізнесу та власника. Компанія є однією з провідних на фондовому ринку України.  У 2014 р. став учасником міжнародної мережі “Globalscope  Partners”, яка об’єднує провідних міжнародних  М&A консультантів. 

Професійні досягнення С.Гончаревича:

  • Залучення стратегічного партнера в особі Корпорації POSCO INTERNATIONAL в проект портового зернового елеватора компанії OREXIM, Миколаївського морського торгового порту. (2019)
  • Продаж 90% корпоративних прав компанії West Ost Union, яка є власником бренду «Буслiк» – польській компанії CDRL (бренд «Coccodrillo») (2018)
  • Залучення 31млн. Евро Групі компаній OREXIM під побудову зернового елеватора в Миколаївському Морському Торговому порті від Blaсk Sea Trade and Development Bank (2018)
  • Консалтинговий проект зі стратегії та корпоративного управління для великого логістичного оператора ІнТайм
  • Продаж інтеграторского бізнесу з впровадження ПО для автоматизації процесів. Учасники угоди не розголошуються (2017)
  • Продаж приватного виробника молочної продукції СВАТ “Ляховицький молочний завод” молочній групі Lactalis (2017)

«Бізнес і світ змінюються дуже швидко, і проектна участь в цих змінах не просто драйвить мене як професіонала, а я дійсно вірю в якісні трансформації і в те, що можу зробити свій відчутний внесок в такий розвиток. Вірю, що бізнес буде змінюватися в бік європейської моделі, де буде цінуватися прозорість, професіоналізм і репутація», – вважає С.Гончаревич.